Magyar foci

Gigászi pénzt fizetett a Puskás Akadémia kínos veresége

megosztom

Nem várt pofonba szaladt bele a Puskás Akadémia Lettországban, a magyar bajnoki ezüstérmes háromgólos hátrányba került Rigában.

Talán nem akkor túlzás azt állítani, hogy a Konferencia Liga második selejtezőkörének csütörtöki játéknapján az egyik legnagyobb meglepetést a Puskás Akadémia szolgáltatta. Sajnos nem pozitív, hanem negatív értelemben, hiszen a felcsúti alakulat 3-0-s vereséget szenvedett a lett RFS csapatától. A magyar bajnoki ezüstérmes gárda már a 25. percben beszedte a három találatot, három pontrúgás után mattolták a védelmét - a 3. gól büntetőből esett, de a lefújt szabálytalanság egy szögletnél következett be.

 

Mindez azért különösen kellemetlen, mert a Rigáról pontosan lehetett tudni, hogy elsősorban pontrúgások révén jelenthet veszélyt a magyar kapura. Erről ugyan beszélt Hornyák Zsolt vezetőedző a meccs előtt, de úgy látszik a játékosoknak nem sikerült megfelelően koncentrálni.

Mivel a három bekapott gól viszonylag korán meglett, a Puskásnak bőven lett volna lehetősége rá, hogy kozmetikázzon az eredményen és ezzel feljavítsa továbbjutási reményeit. Azonban a felcsúti társaság ezen a napon kritikán aluli teljesítményt nyújtott, így a lelkes lett legények megőrizték a háromgólos fórjukat. 

A szimpla hazai siker közel 3.50-es szorzót fizetett közvetlen a kezdősé előtt, de a találkozót megelőző két-három napban volt 3,90-is a H. 

A kétgólos hazai siker 8-szoros pénzt fizetett a 22beten, a háromgólos hendikepes lett győzelem pedig kereken 20-szoros kasszát ért, míg a 3-0-s pontos eredmény 40-szeres szorzóval volt fogadható, 

A kialakult végeredmény és a mutatott játék alapján szinte semmi esélye nem maradt a továbbjutásra a Puskás Akadémiának, amely így könnyen lehet, hogy a Fehérvár után második csapatként búcsúzik a harmadik számú európai kupasorozattól. 

 

Neked mi a véleményed a Puskás Akadémia teljesítményéről? 

[3610504] 2021-07-22 18:00:00 RFS - Puskás Akadémiax;
Donation

 

videó: Puskas Akademia
megosztom