Darts

Papírformákkal dupláznánk!

 • Cesc18
megosztom

Pénteken az alsó ági negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Blackpoolban, a 2021-es World Matchplay-en.

A felső ágon már fény derült az elődöntősökre, az est végén pedig a legjobb négy másik párosítást is megtudjuk. Az egyik negyeddöntőben Peter Wright és Michael Smith feszül majd egymásnak, utánuk pedig Michael van Gerwen és Nathan Aspinall csap össze. 

World Matchplay, negyeddöntők    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Peter Wright - Michael Smith 1.53 2.50
21:30 Michael van Gerwen - Nathan Aspinall 1.45 2.75

A skót és az angol játékos egyaránt szépen összerakta a játékát a World Matchplay-re és gyakorlatilag ezzel be is jelentkeztek a Phil Taylor-trófeáért. Különösen Wright teljesítménye volt nagyon meggyőző az előző körben, hiszen úgy verte el 11-5 arányban Joe Cullent, hogy az első 9 nyíl átlaga a 118-at nyaldosta, míg a kiszállózása 55%-os hatékonysággal működött. Ennél valamivel gyengébb számokat produkált Smith, ugyanakkor a torna eddigi egyik legszínvonalasabb és legizgalmasabb meccsét tudta a maga javára fordítani Jose de Sousa ellen. 

Mindkettejük játékának és hozzáállásának jót tett a közönség visszatérése, nagyon motiváltak és elszántak, szóval hatalmas csata elé nézünk. A fogadóirodák a világbajnok skót felé húznak, mi pedig egyetértünk velük. Egyrészről "Snakebite" játéka tényleg nagyon erős, másrészről a korábbi televíziós meccseik legnagyobb részét általában Wright nyerte meg. Győzte már le Smith-t a világbajnokságon, a UK Openen, a Mastersen és legutóbb a Players Championship Finals-en is. 

Tippünk tehát, hogy a skót jut be az elődöntőbe, de például a -3.5-ös hendikepet nem mernénk megrizikózni, könnyen lehet ugyanis, hogy Smith 2-3 legen belül tud maradni. 
 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

A másik negyeddöntő ugyancsak komoly izgalmakat tartogat, hiszen Van Gerwen és Aspinall egyaránt jó formát mutat a tornán. Tény, hogy nem űrszámokat produkáltak eddig, de ahogyan az angol legutóbb fogalmazott, nem azért van itt, hogy a statisztikát gyarapítsa, hanem azért, hogy nyerjen. Ezt meg is tette például Gary Anderson ellen is, amit komoly sikerként élt meg, hiszen példaképe ellen tudott továbbjutni. Van Gerwennek fejben talán egy fokkal egyszerűbb dolga volt Ian White ellen, azt is nyilatkozta a holland, hogy nem érezte, hogy kikaphat ezen a meccsen. 

Van még bennem üzemanyag a torna további szakaszára is, és innentől kezdve úgy gondolom, hogy még nagyobb lehetőségek állnak előttem. 

- mondta MVG, aki kitért arra is, hogy a legek számának növekedése kedvező számára. 

Érdekes meccs lesz, Aspinall ugyanis a mezőny egyik legnagyobb harcosa, aki akkor is pariban tud lenni, ha éppen rosszabb estét fog ki. Ráadásul nem az a típus, aki félne Van Gerwentől, ezt láthattuk az idei Premier League-ben is. Nem lesz ez egyszerű menet a holland számára, főleg, hogy kissé hullámzó a játéka és nem igazán tudta dominálni az eddigi meccseit sem. De ettől függetlenül úgy gondoljuk, hogy sikerül majd kiharcolnia a továbbjutást, mert a formája egyre biztatóbb, az akarással egyértelműen nincs probléma, a hosszabb meccs pedig valóban növeli az esélyeit. 

{"headTitle":"World Matchplay, negyeddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-23 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wright + Van Gerwen","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom