Sportfogadás

Így nyerhetsz 1,5 millió forintot az olimpia alatt!

megosztom

A Betclic versenyt rendez magyar játékosai közt, ahol 1,5 millió forint a főnyeremény!

Parádés promócióval rukkolt ki a Betclic, hiszen partnerirodánk egy versenyt indított CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MAGYAR JÁTÉKOSAI között, amelynek a győztese 1.500.000 Ft-ot nyerhet!

Ha nem sikerül az élen végezned, akkor sem kell szomorkodnod, hiszen megannyi freebet-et, vagyis ingyenes fogadást húzhatsz be a promóció időtartama (2021. július 23. - augusztus 8.) alatt!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint:

1. Ha még nincs Betclic regisztrációd, akkor regisztrálj, amit itt tehetsz meg:

 

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<

 

2. Regisztrálj a játékba az oldalon a "RÉSZT VESZEK" gombra kattintva.

 

3. Tegyél meg egy jogosító fogadást a promóciós időszakban:

4. Minden egyes jogosító fogadással pontot szerezhetsz:

5. Kumulatív jutalmazás: Minden szinten nyeremények várnak Rád:

6. Extra nyeremények: a legtöbb pontot szerző játékos extra nyereményben részesedhet!

Sport Pontverseny - részvételi feltételek:

 • 1. Az alábbi Részvételi Feltételek az Általános Részvételi Feltételekkel együtt értelmezendő.
 • 2. A promóció 2021. július 23., 14.00 és 2021. augusztus 8. 23.59 időpontok között elérhető a Betclic weboldalán.
 • 3. A játékosoknak jelezniük kell részvételi szándékukat a promócióban való részvételhez.
 • 4. A Jogosult Fogadásokat élő vagy mérkőzés előtti, egyszeres vagy kombi formában kell megtenni bármely sporteseményre, legalább 1,50 szorzóval, minimum 300 Ft / 1 € értékben, 2021. július 23., 14.00 és 2021. augusztus 8. 23.59 időpontok között.
 • 5. A játékosok Jogosult Fogadásaikkal szerzett nyereményeik alapján szerezhetnek pontokat (“pontok”). A fogadások értéke először euróba lesz alakítva, majd ez alapján kerülnek a pontok jóváírásra. A nyertes kombifogadások esetén minden 300 Ft / 1 € értékű nyeremény 5 pontot ér, a nyertes egyszeres fogadásokkal 1 pontot szerezhet minden egyes 300 Ft / 1 € nyeremény után. Vesztes fogadásokkal nem szerezhet pontot ebben a versenyben.
 • 6. Példa: Ha a játékos 10 eurót / 3000 Ft-ot nyer jogosító kombifogadásával, akkor 50 pontot szerezhet a ranglistára. Ha a játékos 10 eurót / 3000 Ft-ot nyer jogosító egyszeres fogadásával, akkor 10 pontot szerezhet a ranglistára.
 • 7. Csakis a lezárt Jogosult Fogadások vesznek részt a promócióban. Duplázott fogadások, érvénytelenített fogadások, rendszerfogadások, Freebet fogadások illetve olyan fogadások, Cash-out fogadások nem számítanak Jogosult Fogadásnak a promócióban.
 • 8. A versenyben résztvevő Jogosult Játékosok sorrendje az eredményeik/gyűjtött pontjaik alapján lesz felállítva a naponta automatikusan frissülő ranglistán. A Jogosult Játékosok eredményei a promóció weboldalán megtekinthetők, a Betclic rendszeresen frissíti majd a legeredményesebb versenyzők listáját, a nyereményekhez kapcsolódó végső eredmények is itt lesznek elérhetők.
 • 9. Nyeremények:
  A nyeremények a táblázatban megjelenítettek szerint, Freebet formájában lesznek jóváírva: a kummulatív nyeremények minden ponthatárt elérő játékos számára elérhetők, a bónusz nyeremény csak a ranglistaversenyben legtöbb pontot gyűjtő játékos számára elérhetők.
  Kumulatív nyeremények: A nyeremények kumulatívan kerülnek jóváírásra, azaz minden játékos megszerezheti a ponthatárokhoz kapcsolódó nyereményeket. Példa: ha egy játékos 6400 pontot szerzett a promóció befejezéséig, akkor az 1 - 3. szintek nyereményei kerülnek jóváírásra számláján.
  Extra nyeremények: a promóció befejezéséig a legtöbb pontot szerző játékos bónusz nyereményben részesedhet a táblázatban feltüntetettek alapján: 1 500 000 Ft.
 • 10. A Freebet jóváírásának időpontja: Július 30. és augusztus 10.
 • 11. További Freebet információért navigáljon a Freebet oldalra.
 • 12. Az ajánlat csak a következő országok játékosai számára elérhető: Magyarország.
 • 13. A 12. pontban nem említett országok játékosai nem szerezhetnek jogosultságot a promócióban való részvételhez és a nyereményekhez.
 • 14. A promócióban való részvételükkel a játékosok mindenféle további anyagi juttatás igénye nélkül belegyeznek, hogy keresztnevüket és családnevük kezdőbetűjét, VAGY felhasználónevüket és lakóhelyük nevét feltüntessük a Betclic (vagy a Betclic-el kapcsolatban álló cégek) promóciós anyagain és a Betclic weboldalán.
 • 15. Jelen feltételek angol és más nyelvű változatai közötti ellentmondás esetén az angol változat az irányadó.
 • 16. A Betclic nem áll kereskedelmi vagy partneri kapcsolatban a promócióban szereplő versenyekkel, csapatokkal vagy játékosokkal.
betclic
megosztom