Tokió 2020

Spéci tippötletek a magyar-francia kézi meccsre

megosztom

Az egyik topfavorit ellen kezdi meg az olimpiát női kézilabda válogatottunk. Az esélyek nem mellettünk szólnak.

Nem fogta Fortuna lányaink kezét a sorsoláskor, hiszen a magyar csapat kőkemény hatosba került Franciaország, Spanyolország, Svédország, Oroszország és Brazília társaságában. A csoportból majd a legjobb négy együttes léphet tovább a negyeddöntőbe, így kijelenthetjük, hogy Elek Gáboréknak bravúrokra lesz szükségük a továbbjutáshoz. 

Fotó: MTI

Az első meccsünket magyar idő szerint vasárnap kora délután játsszuk, az ellenfél pedig a fogadóirodák által a harmadik legesélyesebb csapatnak vélt Franciaország lesz. A franciák ellen nem sok sót ettünk meg az elmúlt években, hiszen az utolsó négy egymás elleni randevút egyaránt a gall lányok nyerték meg, ráadásul többnyire magabiztosan. A játékoskeret alapján most sem a magyar csapatnak áll a zászló, de egy nyitómeccsen azért még bármi előfordulhat. 

A magyar női válogatott olimpiai kerete
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbszélső: LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO)
Jobbátlövők: KISS Nikoletta (Siófok KC), KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Siófok KC)
Irányítók: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), VÁMOS Petra (DVSC Schaeffler)
Beállók: BORDÁS Réka (DVSC Schaeffler), KISFALUDY Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria/Győri Audi ETO), SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra (MTK Budapest/FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balszélsők: MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria/Győri Audi ETO)

A magyar válogatott felkészülése egészen jól sikerült, hiszen előbb legyőztük az éremesélyes Montenegrót, majd Brazíliát kétszer, viszont a főpróbán nagyon csúnya verést kaptunk Norvégiától (32-22). Ez a pofon helyrerántotta a fejeket, és egyben rávilágított arra, hogy a nemzetközi élmezőny még mindig messzinek tűnik. 

Mire érdemes fogadni? 

A francia válogatott fizikálisan talán a legjobb a mezőnyben, keretében pedig klasszisok egész sora található meg. Nem csodálkozhatunk azon, hogy a bukik a gallokat favorizálják. 

A franciák stílusa viszont nem olyan, mint a norvégoké, jóval megfontoltabban és lassabban játszanak. Emiatt viszont nem jellemző rájuk, hogy kitömnék az ellenfeleket, a verhető európai válogatottak ellen általában egy biztos, de nem nagyon különbségű sikereket aratnak. 

Bár természetesen nagyon szorítunk a magyar lányoknak, véleményünk szerint nem ezen a meccsen kell megszereznünk a továbbjutáshoz szükséges pontokat. Jobb és erősebb a francia válogatott jelenleg a magyarnál, és nem is vagyunk benne biztosak, hogy a szakmai stáb erre a találkozóra hegyezné ki a csúcsformát. 

A 22bet kínálatából szemezünk azzal a verzióval, hogy a francia válogatottnak nem lesz 6,5 percnél hosszabb gólcsendje, valamint egy pontkülönbség opción is megakadt a szemünk, főleg amiatt, mert ezt a fogadást máshol nem lehet megrakni. 

{"headTitle":"Magyarország - Franciaország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-25 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 2 Megszakítás nélküli teljes percek max. száma (szerzett gól nélkül ) 6.5 Alatt","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontkülönbség - Csapat 2 nyer 3-6 góllal ","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom