Darts

13-as oddsot is megrizikózunk a Van den Bergh - Wright döntőn!

 • Cesc18
megosztom

Egy mérkőzés maradt hátra az idei World Matchplay-en, a finálé. Vasárnap este tehát kiderül, hogy 2021-ben ki emelheti magasba a Phil Taylor-trófeát.

A döntőben a torna két vitathatatlanul legjobban játszó dartsosa, a címvédő Dimitri Van den Bergh és a 2020-as világbajnok Peter Wright méri össze a tudását. Egy igazán pikáns összecsapás elé nézünk, hiszen amellett, hogy a tábla előtt hatalmas riválisok, a színpadon kívül remek kapcsolatot ápolnak egymással. Nagyon érdekes lesz látni a döntőjüket egy ennyire nagy presztízsű tornán. 

World Matchplay, döntő    
Kezdés Mérkőzések 1 2
21:40 Dimitri Van den Bergh - Peter Wright 2.30 1.60

Tavaly a világjárvány kirobbanásakor Van den Bergh a szigetországban ragadt és éppen Wright volt az a játékos, aki hónapokra befogadta. Sok szakértő szerint ez az együtt töltött idő adott egy plusz lökést a belgának, hiszen az újraindulás után egy fejben nagyon erős Van den Bergh tért vissza, aki csodás játékkal nyerte meg a World Matchplay-t. Tény, hogy egy éve egy másik helyszínen, zárt kapuk mögött játszottak, viszont idén bizonyítja, hogy a legendás Winter Gardens falai között, nézők előtt is megállja a helyét. Bármi is legyen a döntő vége, már így is egy hatalmas hőstettet hajtott végre, hiszen ő lett a torna történetének második olyan játékosa, aki az első két indulása alkalmával rögtön a döntőig masírozott - erre még James Wade volt képes 2006-ban és 2007-ben.

Van den Bergh nagyon összeszedett és rendkívül magas színvonalú teljesítménnyel vette az akadályokat. Papíron egyedül a negyeddöntőben a világelső és regnáló világbajnok Gerwyn Price ellen számított esélytelenebbnek, ám a belga éppen ezen a meccsén játszott a legjobban a torna során, így meglepően simán, 16-9-cel ütötte ki a walesit. Az elődöntőben Krzysztof Ratajski ellen kissé döcögött a szekere, ám miután felépítette a játékát, már nem sok kérdés maradt a továbbjutó személyét illetően, igaz, a sima végeredményhez kellett a lengyel sok rontása is a kiszállóknál.
 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!


Ami Wrightot illeti, 2017 után jutott be ismét a World Matchplay fináléjába, ráadásul nem is akármilyen játékkal. Nagy riválisa, Michael van Gerwen volt az ellenfele az elődöntőben és minden idők egyik legcsodásabb teljesítményével, 110-es átlagot dobva győzte le a hollandot. A skót valami hihetetlenül összerakta a játékát erre a tornára, nem csak az elődöntőben, hanem az előtte lévő meccsein is hasonlóan erős produktumokat tett a színpadra.


A fogadóirodák a skót felé húznak, de ebben semmi meglepő nincs azok után, amilyen formát mutatott a tornán. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a teljesítményéről, igaz Van den Bergh sem nagyon maradt el tőle. Éppen ezért egy nagyon magas színvonalú döntőre számíthatunk, amelyben egyaránt mindkét játékos akár 100 feletti körátlaggal fejezi majd be a meccset. 

Három tippet rizikózunk meg, az egyik, hogy 31.5-nél több leg dönt majd a győztes kilétéről. Ez azt jelenti, hogy 18-14-nél nem lesz simább a végeredmény. A második fogadásunk a 180-akra irányul, a maximumok tekintetében ugyanis egyikük sem fukarkodott a torna folyamán és egymásból abszolút kihozhatják a legjobbat. A harmadik tippünk, hogy hoz egy 9 nyilast a döntő. Annyira hatékonyan dobják a triplákat, hogy folyamatosan benne van, hogy valamelyikük összerak egy tökéletes leget, Wright egyébként ettől már csak egy nyílra volt az elődöntőben...

{"headTitle":"World Matchplay, döntő","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-25 21:40","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legek száma 31.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"180-ak száma 23.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Lesz 9 nyilas","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom