Bajnokok Ligája

Beárazták a Fradit - itt vannak a Slavia elleni párharc oddsai

megosztom

Nem sok esélyt adnak a Ferencváros csapatának a a bukmékerek a Slavia Praha elleni BL-selejtezőn.

A papírformának megfelelően minden probléma nélkül, 5-1-es összesítéssel lépett tovább a litván Zalgiris Vilnius csapatán a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A zöld-fehérek eddig mind a négy mérkőzésüket behúzták a kvalifikáció során, sok szép jó tippel megörvendeztetve ezzel minket is.

Persze a koszovói Pristina és a litván bajnok minőségben nem tartozik az európai élmezőnyhöz középmezőnyhöz sem, így az igazi erőpróba majd a jövő héten következik a Fradi számára, amikor is a cseh bajnok Slavia Praha lesz az ellenfél.

A Zalgiris legyőzésével már eldőlt, hogy a Fradi legrosszabb esetben a Konferencia Liga csoportkörében szerepelhet. Ha sikerrel venné a Slavia elleni párharcot, akkor fixen meglenne az Európa Liga csoportköre is, ha viszont alulmarad a csehekkel, akkor az Európa Liga rájátszásában folytathatja.

Egy lépéssel a Fradi előtt jár a Slavia

A prágaiak ugyanúgy három bajnoki címet számlálnak zsinórban, mint a Ferencváros és ugyanúgy lépésről lépésre haladnak előre a nemzetközi porondon is, de már komolyabb sikereket tudnak felmutatni.

A 2018/19-es szezonban az Európa Liga főtábláján szerepeltek és tovább is jutottak a csoportkörből, ahol a belga Genket és a Sevillát (!) kiejtve egészen a negyeddöntőig meneteltek, ahol a Chelsea állta végül az útjukat.

A 19/20-as idényben a BL-csoportkörben szerepelt a Slavia, ahol a Barcelona, a Dortmund és az Inter mellett azért nem sok esélye volt, de két döntetlen azért összejött, egy a Nou Campban, egy pedig a San Siróban.

Az előző idényben újra az Európa Liga volt terítéken, a Slavia pedig megint továbbjutott a csoportból, majd az egyenes kieséses szakaszban a Leicester Cityt és a Rangerst is búcsúztatta, majd végül az Arsenal ellen kiestek a negyeddöntőben.

A fenti eredménysorokból is látszik, hogy a Slavia egy picivel a Fradi előtt jár, nemzetközi porondon több rutinra tett szert, ennek köszönhetően pedig játékoskeretének értéke is megnőtt és jelenleg két és félszeresét éri a Fradiénak. A Slavia keretében öt olyan futballistát találunk, aki ott volt a cseh válogatottal az Eb-n, de van szlovák, nigériai, holland, szerb és dán légiósa is a csapatnak.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Beárazták a bukmékerek a Fradit

A magyar-cseh párharc első meccsére augusztus 4-én szerdán Budapesten kerül sor, a 22bet pedig az elsők között jött ki a szorzóival. Az 1X2-es piacokon is elég komolyan favorizálják a Slaviát, de az igazán nagy különbség a továbbjutás piacain van, ahol a Fradi 3,70-es szorzójával szemben a Slavia mindössze 1,27-ért pakolható.

A budapesti meccsen a Fradi vagy döntetlen kimenetel 1,65-ös szorzót fizet, míg a mindkét csapat betalál kereken kettes szorzóval kecsegteti a fogadókat. A döntetlen nélküli ferencvárosi győzelem 2,34-et fizet jelenleg. A 22beten egyébként már rengeteg egyéb fogadási lehetőséget is publikáltak, így érdemes felnézni a meccs tétlapjára.

 

Neked mi a véleményed a szorzókról?

{"headTitle":"Ferencváros - Slavia Praha - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Slavia Praha ","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
{"headTitle":"Ferencváros - Slavia Praha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros nyer ","odds":"3.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Slavia Praha nyer ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
{"headTitle":"Ferencváros - Slavia Praha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros vagy döntetlen ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros +0,25","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros +0","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3664513] 2021-08-04 20:00:00 Ferencváros - Slavia Praguex;

 

megosztom