Bajnokok Ligája

Folytatódik a szlovák BL-álom?

 • gb1
megosztom

A Slovan még soha nem jutott főtáblára a Bajnokok Ligájában, mondjuk a Young Boys is csak egyszer. 0-0-ról folytatják.

A berniek várják kedvezőbb pozícióból a visszavágót a labdarúgó Bajnokok Liga-selejtező 2. fordulójában, miután a két csapat első, szlovákiai mérkőzésén gólnélküli döntetlen született. Joggal mondhatjuk tehát, hogy még semmi nem dőlt el a svájci Young Boys és északi szomszéduk fővárosának, a Slovannak a párharcán, még ha az oddsok nem is ezt sejtetik.

Tudtad? A párharc győztese a Kolozsvári CFR-Lincoln Red Imps párharc nyertesével csaphat össze a BL 3. selejtezőfordulójában - a vesztesek pedig az Európa-liga 3. selejtezőkörében mérkőznek majd meg egymással.

3610317

Ahogyan most, az odavágón is a svájciak voltak a favoritok, ám a Wagner-legénység hiába volt mezőnyfölényben és birtokolta 63 százalékban a labdát. A szlovákok kiválóan állták a sarat, remekül védekeztek, ellenfelük pedig mindössze két pontos kapura lövést jegyzett, ezeket is távolról.

Időközben mindkét együttes megkezdte hazai bajnokságát is, a nyitányon a Slovan gálázva, 4-1-re verte a Mikulas csapatát. A Young Boys is győzött, ám 3-1-es hátrányból kellett visszakapaszkodnia a Luzern ellen, a győztes találatot pedig csak a 93. percben vitte be, tehát erősen rezgett a léc.

Tudtad? A Young Boys és a Slovan Bratislava az utóbbi 10 tétmeccsen hasonló módon csak 1-szer veszített!

 

A Slovant eléggé lenézik a bukmékerek, ugyanis a pozsonyi együttes továbbjutására majdnem 5-szörös pénzt fizetnek, míg a "Fiatal Fiúk" harmadik körbe lépése mindössze 1,16-os oddson pakolható.

Márpedig az első meccshez hasonló, feszes meccsre számítunk újfent, hiszen felesleges lenne bármely félnek túlzott kockázatot vállalni, főleg, hogy már nincs idegenben lőtt gól szabály. Persze mi is inkább a svájciak továbblépését várjuk, de dolguk nehezebb lehet, mint azt a szorzók sugallják, ebből a gondolatmenetből adódóan pedig az alábbi tippet szemeltük ki.

{"headTitle":"Young Boys-Slovan Bratislava","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-28 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen bármelyik félidő - Igen","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610317] 2021-07-28 20:15:00 Young Boys - Slovan Bratislavax;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom