NB I

Rögtön az első nap jöhet egy vaskos meglepetés?

  • varin
megosztom

2017-ben kéz a kézben esett ki a Gyirmót és az MTK, most az NB I-ben újra összecsaphatnak a felek.

A délutáni Paks-Mezőkövesdet követően Gyirmót-MTK találkozóval ér véget az NB I első napja. A "meglepetésújonc" azzal az MTK-val találkozik, amely a tavalyi szezont nem zárta túl acélosan, így csak középcsapat lett belőle, és bizony az oddsok ellenére Győrben sem szívesen favorizálnánk Giovanni Costantino fiait.

3612058

A Gyirmót gárdájánál ugyanis remekül sikerült a felkészülés, sorra hozták a győzelmeket Csertői Aurél fiai. Példának okáért az Ajka, a Haladás és az Inter Bratislava is kapitulált, míg a Szolnokkal egy 0-0-t játszottak Nagy Patrikék, így bár elég sokan a sárga mezes csapatot jelölték meg biztos kiesőnek, illik majd odafigyelni a győriekre.

Mint azt a klubnál elmondták, sikerült posztra igazolniuk, így bizakodva várják az őszi rajtot, az NB I-es futballjuk pedig a labdarúgás iránti szeretetet fogja tükrözni, noha azért kimondva is csupán a bennmaradás lehet a cél.

Az MTK-nál a májusban kinevezett Rossi-segéddel, Costantinóval kezdte meg a felkészülést a gárda, az előszezon eredményei pedig itt sem voltak rosszak. A felkészülést például egy Mezőkövesd elleni 3-0-val zárták a fővárosiak, amely már csak abból a szempontból is üdvözítő, hogy a kék-fehérek legnagyobb feladata idén biztosan Varga Roland pótlása lesz.

Az Emirátusokba távozó gólvágó helyét a Diósgyőrtől megszerzett Grozav kell átvegye, ám mint azt a tréner elmondta, mostanra már minden összeállt a fejében, így mind fizikailag, mind taktikailag készen állnak a pénteki megmérettetésre.

Mi úgy jósoljuk, hogy kevesebb lesz a két csapat közötti különbség, mint azt előre sejteni lehet. Ha van edző, aki képes kihozni egy talán gyengébb keretből is a legjobbat, az Csertői Aurél, ráadásul ne felejtsük el, hogy ez a Gyirmót az NB II "all-star válogatottját", vagyis a Vasast tudta megelőzni.

Idénynyitóhoz híven, mi egy óvatosabb tippel kezdjük az évet, de nem árt bőségesen körülnézni az Unibeten, hiszen góllövős és lapos fogadások tömkelege várja a játékosokat, így adott esetben speciális piacokon is lehet vadászni néhány értékes tippet.

{"headTitle":"Gyirmót-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gyirmót +0.75","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612058] 2021-07-30 20:30:00 Gyirmót - MTK Budapestx;
megosztom