NBA

Busás haszonnal kecsegtet a Bucks címvédése

 • idontstop1
megosztom

Épphogy vége lett az idénynek, már ki is jöttek a friss oddsok, a Milwaukee pedig csak a harmadik a végső győztes listán.

Mint az köztudott, a Milwaukee Bucks 50 év után újra felért a csúcsra, miután 6 meccsen, 4-2-es arányban, 2-0-s hátrányt megfordítva verte a Phoenix Suns csapatát az idei nagydöntőben. Az utolsó meccs, ahogy az egész szezon, a Görög Szörnyről szólt, aki a poszter-blokk és alley-oop után 50 pontot szórt és 5 sapkát osztott ki a mindent eldöntő meccsen. Ez a döntők történelme során a második legtöbb, ha a szériát lezáró meccseket nézzük és talán a valaha volt legdominánsabb teljesítmény egyben. Jannisz lett mellesleg a harmadik játékos, aki alapszakasz MVP és DPOY (év védője) címek mellé a Finals MVP-trófeát is bezsebelte, előtte csak Hakeem Olajuwon és Michael Jordan vitték ezt véghez.

Tudtad? Michael Jordan a 7., LeBron James a 9., Jannisz pedig a 7. szezonjában zsebelte be első bajnoki aranyát!

A Görög Szörny joggal léphet elő a liga arcává, hiszen olyat hajtott végre, amelyre tényleg csak a legnagyobbak képesek - visszarakta a kiscsapatot - amely anno draftolta -  a térképre, megmutatva, hogy nem csak a szupersztárokból összeeszkábált csapatok juthatnak sikerre. Szupersztárok továbbra is vannak a ligában (LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry, James Harden, Russell Westbrook, Kawhi Leonard, Anthony Davis és Damian Lillard, a teljesség igénye nélkül) és a fő cél immár a Bucks címvédésének megakadályozása, ezáltal Jannisz feltartóztatása lesz.

Az oddsok alapján nem is a Milwaukee a favorit a következő idényben, hanem a bukik újfent a Durant-Harden-Irwing trió által fémjelzett Nets végső sikerét várják, amire mindössze 3-szoros pénzt kapunk. A Bucks címvédése már kecsegtetőbb, ez 8-szoros összeget fizet, míg ha a döntőt elbukó Suns érne fel a csúcsra, 15-szörös megtérülést adna az Unibet.

{"headTitle":"NBA 2021/22 Végső gőyztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-02 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brooklyn Nets","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Los Angeles Lakers","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Milwaukee Bucks","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Golden State Warriors","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Phoenix Suns","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Utah Jazz","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom