Tokió 2020

Ez a Milák-tipp az olimpia ajándéka?!

 • Cesc18

Az amerikai sprinter, Caeleb Dressel verhetetlennek tűnik 100 pillangón, az ezüstre azonban a 200-on olimpiai bajnok Milák Kristóf a legnagyobb esélyes.

Szombat hajnalban az úszódöntők közül csak férfi 100 pillangón szurkolhatunk magyar versenyzőnek, igaz ott Milák Kristóf révén újabb éremmel bővülhet a tokiói küldöttségünk medálgyűjteménye. 

Milák Kristóf 100 pillangón is érmet nyerhet Tokióban. - Fotó: MTI

Korábban már feszegettük a kérdést, hogy a 200 pillangó után a rövidebb távon, 100-on is látunk-e esetleg egy újabb Milák-csodát? Tényleg csoda kellene hozzá, a szám világbajnoki címvédője, Caeleb Dressel ugyanis szenzációs formát mutat Tokióban. A két pillés klasszis már az elődöntőkben összeakasztotta a bajszát.

Milák az első elődöntőben 50.31-es időt úszva döntötte meg az olimpiai rekordot, ám ez csak néhány percig élt, miután az amerikai a második elődöntőben 49.71-gyel oszlatott el minden kétséget afelől, hogy ennek a számnak, ki az aranyesélyese. 

Ez a 49.71 egyébként minden idők második (!) legerősebb úszása 100 pillangón, de az első is Dressel nevéhez fűződik, hiszen 49.50-nel ő a szám világcsúcstartója. Látva az eldöntős úszását, még azt sem lehet kizárni, hogy megdönti ezt a kvangdzsui űridőt...
 

Miláknak garantált az ezüst?


Az amerikai elérhetetlennek tűnik, azonban Milák mindenki másnál jobb. Ezt már az olimpia előtt is sejthettük, hiszen idén már nagyon erős időket repesztett 100-on is. Az eddigi két úszások után végképp nincs kérdés, hiszen Dresselen és a magyaron kívül egyedül a svájci Noe Ponti tudott még 51 másodperc alá benézni, ám ez az 50.76 amit úszott, egyéni csúcsa. Milák ettől négy tizeddel úszott jobbat és ugye az egyéni csúcsa 50.18. Tehát bőven a svájci előtt jár, akitől az ezüsthöz bődületes egyéni csúcs javításra lenne szükség, bár valószínűleg maximálisan elégedett lesz a bronzzal is. 

Nagyon kevés esély mutatkozik tehát arra, hogy ne Dressel, Milák sorrendben csapjanak a célba és ezt a hazai bukméker is így látja, hiszen a magyar ezüstérmére mindössze 1.40-es oddsot kínál. 

A 22bet-nél viszont ugyanerre 1.89-es (!) oddsot kapunk, ami óriási ajándéknak tűnik. 

Sőt, a 22bet-nél még pontos befutási sorrendet is megjátszhatunk. A Dressel, Milák sorrend 1.97-es oddson fogadható, míg ha Pontinak a két klasszis mögött összejön a bronz, akkor 12.50-szeres kasszát vághatunk zsebre. Ez utóbbi is megérhet némi pénzmagot, hiszen a svájci kiváló formának örvend.

{"headTitle":"Úszás, férfi 100m pillangó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-31 03:31","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milák szerzi meg a 2. helyet","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos befutási sorrend: 1. Dressel, 2. Milák, 3. Ponti","odds":"12.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet