Tokió 2020

2,20-ért elgondolkoztató ez a tipp a magyar-spanyolra

megosztom

Spanyolország lesz a következő ellenfél, a magyar válogatottnak győzni kell, hogy megőrizze esélyét a továbbjutásra.

Fotó: MTI

Az utolsó szalmaszálba kell kapaszkodni női kézilabdázóinknak az olimpián, magyar idő szerint szombat délután fél egykor Spanyolország ellen lépnek pályára. A továbbjutási remények életben tartásához kötelező a két pont, azonban az olimpiai formák alapján komoly kihívás elé néz a magyar csapat. 

Nem növeli a mieink esélyeit, hogy Kovacsics Anikót követően Szucsánszki Zita és Janurik Kinga is megsérült, utóbbi kettő helyére Helembai Fanny illetve Szikora Melinda került a keretbe. Utóbbi beállítása viszont hozhat egy kis előrelépést a mieink játékába, hiszen a kapuban egyelőre nem sikerült jól teljesítenünk. 

A spanyol válogatott a második helyen áll a csoportban, a nyitómeccsen ugyan kikapott Svédországtól, de után meg tudta verni Franciaországot és Brazíliát is. Utoljára a 2019-es vb-n találkoztunk velük, akkor 29-25-ös vereség lett a vége. 

 

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szorzói alapján a spanyolok az esélyesei a meccsnek, a bukiknál +/-2,5 gólos egál hendikepeket találhatunk. Ez indulásnak még csak 1,5 gól volt, de a fogadók tétjei két találattal eltolták ezeket a line-okat. 

Sajnos a magyar csapat védekezése messze elmarad a várakozásoktól, a három meccsen kapott 101 gól az egész mezőny második legrosszabb mutatója. Nagy kérdés, hogy tudunk-e ezen változtatni, bár Elek Gábor szövetségi kapitány nyilatkozatai alapján nem túl rózsás a helyzet. 

 A folytatásról szólva úgy fogalmazott, hogy "lelkileg és darabszámra" is fogynak, de feladni nem fogják."Fel fogunk készülni, ugyanúgy, ahogy eddig, meg fogjuk csinálni azt a munkát, amit eddig, remélem, hogy ennek lesz is nyoma a pályán. Borzasztóan el vagyok keseredve az eddigi teljesítmény miatt, de bízom abban, hogy lekerül a teher a lányok válláról. Persze csodának kellene történnie ahhoz, hogy változás legyen, de feladni nem fogjuk" - fogalmazott a szövetségi kapitány.    
 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

A küzdés tehát elvileg meglesz és talán a teher sem nyomja majd úgy a lányok vállát, ahogy idáig. Ugyanakkor egyértelmű, hogy a hangulat és a morál nem valami pozitív a csapatnál, így pedig nagyon nehéz felpörögni egy jó formában lévő ellenfél ellen. 

Véleményünk szerint a spanyol válogatott megnyerheti a mérkőzést, de nagy különbséget reményeink szerint nem tudnak majd közé tenni. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Magyarország - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-31 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország nyer ","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Győzelem különbsége 1-5 gól - Spanyolország ","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom