Magyar foci

Idén is ez a buki adja majd a legjobb piacokat az NB I-re!

  • varin
megosztom

Az Unibeten az NB I új idényében is elérhetőek lesznek a nemrég debütáló speciális fogadási lehetőségek.

Az előző szezon hajrájában, márciusban debütált partnerirodánknál, az Unibetnél több olyan különleges piac, amely soha korábban nem volt elérhető a magyar bajnokság élvonalának mérkőzéseire. A gólszerzős és lapos fogadási lehetőségek egyedülállónak számítottak az NB I mérkőzései esetében, így nagy izgalommal vártuk, hogy vajon a 2021/22-es kiírásra is előrukkol-e újításával a bukméker. Szerencsére a válasz pozitív!

Mint az ugyanis már most felfedezhető a pénteki és hétvégi meccsek esetében, a buki ismét kínál a szokásos piacai mellett olyan spéci lehetőségeket, amelyeket se nem szoktunk meg a magyar találkozók esetén, se nem találhatunk máshol. Ez egyébként vélhetően azt is jelenti, hogy szignifikáns számú fogadó preferálta ezeket a piacokat, így az irodánál úgy gondolták, érdemes megtartani ezeket a lehetőségeket is.

Az aligha újdonság bárkinek, hogy ázsiai hendikepes, szögletes vagy gólos fogadási piacokat láthatunk, de az, hogy fogadhatunk arra, hogy ki szerez gólt, hány lap lesz és szereznek-e gólt a csapatok büntetőből, az kuriózumnak számít.

Ráadásul az Unibet igen hamar publikálja vonatkozó piacait például a lapos fogadásokra, így ha figyelmesen követjük az NB I történéseit és hamar értesülünk arról, kik is vezetnek egy-egy meccset, akkor igencsak értékes oddsokat foghatunk meg. Ugyanez igaz persze a gólszerzős piacokra is, ahol a kezdőcsapatok ismeretében találhatunk elhibázott oddsokat, amelyekre megéri majd lecsapni.

Az új idényben is kiemelt jelentőséget tulajdonítunk majd ezeknek a fogadási lehetőségeknek, felkutatva a legértékesebb tippeket!


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!


Ha tehát még nem rendelkezel Unibet-számlával, de szereted és követed is a magyar focit, az új szezonra egyértelműen érdemes csatlakozni partnerirodánkhoz. Speciális piacok, 10 ezer forint értékű üdvözlő bónusz és hatalmas kínálat - mindezt megtalálod az Unibeten.

unibet
megosztom