NB I

Kötelező a győzelem az újonc ellen a stadionavatón? - tipp a Honvéd-Lokira

  • varin
megosztom

Sok érdekes Honvéd-Debrecent láttunk az elmúlt években, és bizony itt sem könnyű tippelni.

Igencsak izgalmas és fontos találkozóra kerül sor szombaton Budapesten, hiszen a Honvéd tétmeccsen is felavatja újdonsült stadionját, míg a Debrecen egy év szünetet követően játszik ismét az OTP Bank Ligában. A két csapat között igazán nagy tudásbeli különbség aligha van, így a döntő faktor az lehet, hogy vajon Huszti Szabolcs képes lesz-e a védelmét megszilárdítani.

3612062

Merthogy a Loki hátsó sora óriási problémát jelentett a tavaly esztendőben, ez pedig majdnem a feljutásba is került. Noha a hajdúságiak bajnokok lettek, négy csapat is kevesebb gólt kapott, mint Kosickyék, így a holtszezon egyik legfőbb feladata a védelem stabilizálása volt, rosszmájúak szerint viszont inkább csak "lett volna".

Érkeztek ugyan hátvédek a csapathoz, ám mint azt az AS Roma elleni barátságos mérkőzésen is láthattuk, összeszokottságnak és stabilitásnak még nincs igazán nyoma, habár nem feltétlenül korrekt, hogy éppen egy olasz élcsapat ellen ítéljük meg a védelem erejét. Ugyanakkor a Loki kizárólag egy meccsen nem kapott gólt a felkészülés alatt, ami Huszti számára is intő jel lehet, hogy a munka még távolról sincs elvégezve.

A Debrecenénél lényegesen nagyobb játékosmozgást figyelhettünk meg a Honvéd csapatánál, ahol szinte minden poszton történt változás. A kaput például Szappanos Péter őrizheti majd, de távozott többek között Gazdag Dániel, Djordje Kamber, Szendrei Norbert és Eke Uzoma is, Balogh Norbert esetében pedig még sok a kérdőjel. A pótlás persze nem váratott magára, Nenad Lukics személyében egy igazi sztár érkezett a XIX. kerületbe, igaz, valószínűleg ő még a Loki ellen nem lép pályára.

A kispestiek felkészülése egyébként egészen jól sikerült, nagyon sok meccset játszottak Horváth Ferenc fiai, az összkép pedig mindenképpen biztató.

Nem egyszerű a dolgunk, ha favoritot vagy esélyesebb csapatot akarunk keresni, ugyanis az átalakuló Honvéd és a hektikus Loki-védelem olyan faktor, amelybe nem érdemes belenyúlni az idény első 90 percén. A gólok azonban bármilyen eloszlásban zöldülhetnek, egy eltolt piacon mi pedig bátor tippet is ajánlunk a budapesti találkozóra.

{"headTitle":"Budapest Honvéd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-31 20:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól felett","odds":"2.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612062] 2021-07-31 20:00:00 Honvéd - DVSCx;
megosztom