Tokió 2020

Ez az iroda valamit csúnyán benézett Péni István esélyeit illetően

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn a sportlövők utolsó versenyszámára kerül sor Tokióban, a férfiak 50 méteren puskában mérik össze tudásukat, az oddsmesterek szerint pedig Péni István az első számú favorit az aranyra.

Péni István. - Fotó: MTI

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy óriási szakértői vagyunk a sportlövészetnek, de ugyanez igaz a fogadóirodákra is, hiszen hatalmas eltéréseket találhatunk a szorzókban.

Ami jó előjel, hogy mindenhol Péni István kapta a legalacsonyabb szorzót, tehát a magyar sportlövő egyértelműen aranyesélyesként várja az utolsó számot. 

Azonban amíg például az Unibet 2.40-re lőtte be Péni szorzóját, addig a    -nél 4.50-ért (!) fogadhatunk a magyar sikerére.

Azért az elég ritka, hogy két fogadóiroda szorzói között ekkora legyen a szakadék egy favorit versenyző esetében...

Arra, hogy eldöntsük, hogy melyik bukméker jár közelebb az igazsághoz, segítségül hívhatjuk a hazai iroda számait, hiszen nekik azért elég jó rálátásuk van a magyar esélyeket illetően. Ugyan a honi iroda nem kínál piacot a végső győztesre, arra viszont igen, hogy Péni az 1-4. hely között végez, erre pedig kereken 2.00-es oddsot adnak. Miután az Unibetnél 1.40 a magyar éremszerzése, így hajlunk afelé, hogy partnerirodánknál kicsit túlértékelték Pénit...
 

Kik lehetnek a magyar legnagyobb kihívói?


A fogadóirodák szerint a horvát Peter Gorsa a második favorit, aki három éve a világbajnokságon ebben a számban ezüstérmet nyert és világranglista-vezetőként érkezett Tokióba. Szintén odaérhet a vb-címvédő lengyel Thomasz Bartnik és Rió ezüstérmese, az orosz Sergey Kamenskiy. De természetesen mindig tényezők az indiaiak és a kínaiak is, szóval van legalább 9-10 név, akik kandidáltak az érmekre. 

A harc egyébként azért zajlik majd, hogy ki ül fel Niccoló Campriani után a trónra, az olasz legenda ugyanis Londonban és Rióban sem talált legyőzőre 50 méteren. 


Szerinted milyen eredményre lehet képes Péni?

 

Amennyiben a magyar győzelmében gondolkozol, mindenféleképpen a bet365-öt javasoljuk, ahol, mint említettük, 4.50-szeres kasszát fizet az aranyérme. 

{"headTitle":"Sportlövészet, férfi 50m","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-02 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Péni István","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj az olimpiára és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom