Tokió 2020

Ezt néztük ki a magyar-olaszra

megosztom

Sorsdöntő meccsel zárja a csoportkört a magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn.

Utolsó csoportmeccsére készül a magyar válogatott. - Fotó: MTI

Zsinórban három győzelmet számlál a magyar férfi vízilabda-válogatott, hiszen a két kötelező sikert követően szombaton az amerikai együttest is legyőzte. Magyar idő szerint hétfőn hajnalban viszont már kőkemény feladat előtt állnak Märcz Tamásék, mivel az olaszokkal játszanak.

"Szépen emelkedik a játék minősége, szeretném, hogy ez egy lineáris vonal legyen, eddig jó az irány. Az amerikai jó csapat, de azért vannak nála jobbak is, például az olasz, amellyel biztosan parázs meccset vívunk majd a csoportelsőségért" - mondta az MTI-nek Märcz Tamás szövetségi kapitány, aki kiemelte, egyelőre továbbra is az a cél, hogy a negyeddöntőig épüljön a válogatott játéka.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kerete az olimpiára:
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (FTC)
22bet

A következő ellenfeleink tehát az olaszok lesznek, akik eddig három siker (Dél-Afrika, USA, Japán) mellett egy döntetlent (Görögország) értek el. Ha nem tudunk nyerni ellenük, akkor harmadik helyen jutunk tovább és a spanyol vagy a horvát válogatottal játszunk a negyeddöntőben, ha viszont győzünk, akkor a szerb vagy a montenegrói csapat jöhet szóba.

Az olaszokkal egyébiránt legutóbb a Világligában találkoztunk januárban, és akkor 9-8-as vereséget szenvedtük ellenük. Ahogy az, úgy ez a meccs is teljesen háromesélyes, legalább is a fogadóirodák szerint.

A gólok számának határát 20,5-re lőtték be az oddsmesterek, amiről úgy véljük, hogy egy játszható line. Látható, hogy a felek az ilyen komoly és szoros meccseken rendre kevés gólos találkozókat vívtak és mivel most óriási lesz a tét, ráadásul ez lesz a nap nyitómeccse (nem lehet még tudni pontosan, hogy a másik ágról kijön, így nem lehet igazán taktikázni), így szerintünk van potenciál az underben.

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-02 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 20,5 gól","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom