NB I

A másodosztályban az Újpest? - szorzók az NB I kiesőire

megosztom

Lezajlott az első forduló az NB I idei kiírásában, a bajnoki címvédő Ferencváros vereséggel kezdte a szezont, míg az újonc Debrecen kiütéses győzelemmel tért vissza az első osztályba.

Bár vereséggel kezdte az új szezont a Ferencváros együttese, a címvédő újabb bajnoki győzelmének szorzója így sem változott, továbbra rendkívül alacsony szorzón lehet fogadni a zöld-fehérek címvédésére. 

 

Tudtad? Ha három fogadást kötsz az olimpiára az Unibeten, akkor partnerirodánk megajándékoz egy ingyenes fogadással. Részletekért kattints ide!

Az Unibetnél azonban nemcsak a bajnoki címre, hanem a kiesőkre is fogadhatunk, erről a piacról pedig még nem számoltunk be az oldalon, így az első forduló után pótolnánk ezen hiányosságunkat. 

A 12 csapatot felvonultató magyar első osztályból két együttes zuhan majd ki az NB II-be, az Unibet szerint pedig az egyik csapat az idén feljutó Gyirmót lesz. Csertői Aurél együttese messze a legkisebb szorzót kapta a bukmékerektől, amit meg is lehet érteni, hiszen nem igazán tűnik úgy, hogy a kisalföldiek megfelelően felturbózták volna a keretüket az új szezonra. Persze a csapatok sorsa a pályán dől majd el, a Gyirmót pedig egy hazai döntetlennel nyitotta az MTK-val szemben. 

A Gyirmót mögött egy másik nyugati csapat, a Zete következik. A zalaiak szorzója is eléggé "lemaradt" a mezőnytől, viszont nemcsak a Vidi elleni döntetlen mondatja velünk azt, hogy ez picit talán szigorú húzás volt az oddsmesterektől. 

Az oddsrangsor a harmadik kandidált az Újpest gárdája, amelyre most kereken hármas szorzón lehet fogadásokat kötni. A lila-fehérek sem bolygatták fel a keretüket a nyáron, viszont az európai selejtezőben látottak alapján nem is nagyon volt erre szükség. Számunkra nagy meglepetés lenne, ha az Újpest lenne az egyik kieső. 

Izgalmasabb kérdések vethetünk fel a magasabb szorzót kapó együttesek kapcsán. A Kisvárda-Mezőkövesd duó egyaránt négyes oddson fogadható, annak ellenére, hogy mindkét csapat bravúros idegenbeli győzelemmel startolt. 

Az újonc Debrecen 4-1-es győzelemmel tért vissza az NB I-be, a Loki kiesésére ötszörös szorzót kínálnak jelenleg. Nem valószínű, hogy Huszti Szabolcséknak kiesési gondjai lesznek, aztán persze ki tudja mit hoz a jövő. A Honvéd és a Paks következik a sorban, egyaránt 6.00-6.00-os szorzóval. A kispestiek kapcsán nem szabad elfelejteni, hogy végre hazaköltözhetett a csapat, az új Bozsik Aréna pedig sokat dobhat a piros-kékek pontjain. A Paks tavaly a szezon meglepetéscsapata volt, de nagy kérdés, hogy a Bognár-féle iskola sorozatban második idényében is képes lesz-e olyan sikerekre, mint az előzőben. 

Szerinted melyik csapat szorzójában van a legnagyobb érték? 

{"headTitle":"NB I - 2021/22","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gyirmót ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"ZTE ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Újpest","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kisvárda ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paks","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MTK","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
borítókép: gyirmotfc.hu
megosztom