Tokió 2020

Erre fogadunk a magyar válogatott legfontosabb meccsén

megosztom

A hollandok elleni tét, hogy éremért játszhat-e a magyar női vízilabda-válogatott az olimpián.

A hollandok ellen negyeddöntőznek lányaink. - Fotó: MTI

Nem sikerült az utolsó csoportmeccse a magyar női vízilabda-válogatottnak, hiszen 11-9-es vereséget szenvedett Kína ellen. Ezen eredménynek köszönhetően a második helyen jutottak tovább Bíró Attila lányai, akik Hollandia ellen negyeddöntőznek.

"Nem leptek meg a kínaiak, magunkat leptük meg, hogy nem voltunk támadásban és lövésben eléggé élesek. Persze, az elején a védekezés sem volt az igazi. Az tény, hogy ami eddig működött, azaz a védekezésünk a kapusteljesítménnyel, valamint a centerjátékunk, az vasárnap nem volt az igazi. Nem is mindig díjazták a játékvezetők, ezzel együtt a kínai bekkek sanszot nem adtak a centereinknek. Kicsit fásultnak éreztem a csapatot egyébként. Mindegynek nem mondanám ezt a vereséget, mert presztízsértéke volt a találkozónak, egy ikszre így is jók lehettünk volna. Biztos vagyok benne, hogy a negyeddöntőben ennél jobbak leszünk" - nyilatkozta szövetségi kapitányunk az mvlsz.hu-nak.

A magyar női vízilabda-válogatott kerete az olimpiára
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Dunaújváros).
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi-Nagy Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (FTC).
22bet

Magyar idő szerint kedden délelőtt a hollandok ellen ugranak medencébe lányaink, a meccsen pedig a tét az elődöntőbe jutás, vagyis amely együttes továbbjut, az biztos, hogy éremért játszik majd az olimpián. Hollandia az ausztrálok elleni vereséggel kezdte a tornát, majd a spanyolokat, a dél-afrikaiakat és a kanadaiakat is legyőzte, mégis csak a harmadik helyre volt jó.

Ugye mi rosszul zártuk a csoportkört, de az amerikaiakat például legyőztük és a hollandok elleni utolsó négy meccsünket behúztuk, legutóbb épp januárban vertük őket, az olimpiai kvalifikáció fináléjában (13-11). Mindezek tükrében mégis ellenfelünket hozták ki egy hajszállal esélyesebbnek a bukmékerek háromesélyeben.

Ebben nem látunk értéket, a gólok számának határában, amit 20,5-re lőttek be az oddsmesterek, viszont lehet keresnivaló. A hollandok rendre overes meccseket játszottak a keményebb ütközeteiken, minimum 27 találat mindig esett a meccseiket. A mieink egyszer sem szárnyalták túl ezt a határt a három komolyabb ütközeten, ezen a határon mozogtak.

Noha nagy lesz a tét, nem hinnénk, hogy a hollandok visszavennének a stílusukból, ez pedig belerángathat minket egy adok-kapokba. Avagy véleményünk szerint benne van a pakliban, hogy legalább 21 találat szülessen a meccsen, amit meg is próbálunk.

{"headTitle":"Hollandia - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-03 11:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 20,5 gól","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom