NB II

Folytatnánk a zöldhullámot - tipp a Pécs-Halira

  • varin
megosztom

Nem hibáztunk még idén magyar fociból, a forduló utolsó meccsén pedig nem várunk meglepetést, hiába rangadó.

Nem akárhogyan sikerült elkezdeni a 2021/22-es magyar fociszezont. A logibetes nyerő tippek mellett minden beharangozós ötletünk zöldült a Hathármon, lássuk is a hétfői Pécs-Haladás mérkőzés előtt ezeket a tippeket.

Hétvégi magyar tippek a Hathármon
Mérkőzés Tipp Odds Kimenetel
Paks-Mezőkövesd 2.5 gól felett + BTS 1.92 Nyertes (2-3)
Gyirmót-MTK Gyirmót +0.75 1.57 Nyertes (1-1)
Ferencváros-Kisvárda 2.5 gól felett 1.79 Nyertes (1-2)
Ferencváros-Kisvárda Melynk lapot kap 5.00 Nyertes (90. perc)
Honvéd-Debrecen 3 gól felett 2.43 Nyertes (1-4)
ZTE-Vidi ZTE +0.75 1.78 Nyertes (1-1)
ZTE-Vidi 4.5 lap felett 1.65 Nyertes (8 lap)
III. Kerület-Budafok 2.5 gól felett 1.90 Nyertes (0-4)

A Merkantil Bank hétfői, utolsó találkozóján nem lesz könnyű folytatni a szériát, hiszen egy nehezen tippelhető rangadóról van szó, ám lássuk, hogyan is érdemes hozzáállni ehhez a várhatóan nem túlságosan gólgazdag meccshez.

3631574

Az előző szezonban talán a Pécs szolgáltatta az egyik legpozitívabb meglepetést a mezőnyben, hiszen sokáig harcban álltak a feljutásért a mecsekaljaiak, és a negyedik hely így is szépen csillogott a szezon végén. A tavaly még újoncként vitézkedő Pécs 10 pontot vert az alsóházban végző Haladásra, a két fél bajnoki 180 perce alatt azonban egyetlen gól sem született, míg a kupában 1-0-ra nyert a vasi csapat.

A felkészülési időszak egyik oldalon sem hozott nagy vándorlást, így többé-kevésbé a tavalyi keretekkel vágnak neki a felek. Esetleg a Haladásnál Délczeg Gergely, a Pécsnél pedig Bíró Bence érkezését érdemes kiemelni.

A bemelegítő mérkőzések mindkét félnél egészen jól sikerültek, különösen a hazaiak eredménysora érdemel tiszteletet - Vas László tanítványai sorra verték NB II-es riválisaikat, a nyarat például a Vasas idegenbeli 3-1-es legyőzésével zárták, ahol a fővárosiak legjobb kezdőjükkel álltak ki.
 

Tudtad? A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!


Mint azt a Pécsnél elmondták, szeretnék túlteljesíteni a tavalyi szezont, ami óvatosan bár, de a feljutást is jelenthetné. A túloldalon Németh Szabolcs mester ennél visszafogottabban fogalmazott, ő csak a top 10-et tűzte ki célul, kiemelve, hogy támadó szellemű Halit várhatunk majd a szezonban.

Mindenképpen underesnek tűnik ez a 90 perc, hiszen a Haladás 2.4-es és a Pécs 2.2-es tavalyi gólátlaga is az alacsonyabb kategóriába tartozik. Ennek fényében nem is meglepetés, hogy 1.70 körüli a maximum, amelyért a 2.5 gól alatti opcióra voksolhatunk. Mi azonban maradunk inkább az óvatosabb tippnél, amelyre a Pinnacle kimagaslóan jó szorzót ad. Jobb, készebb csapatnak tűnik a pécsi, a nyári meccsek pedig remekül sikerültek, így kikapni aligha fog a piros-fekete csapat.

{"headTitle":"Pécs-Haladás","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pécs +0","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3631574] 2021-08-02 20:00:00 Pécs - Haladásx;
megosztom