Tokió 2020

Képes lehet meglepni Norvégiát a magyar válogatott?

megosztom

Bravúros módon összejött a továbbjutás a magyar női kézilabda-válogatottnak, de a legjobb négy közé kerüléséért Norvégián keresztül vezet az út.

Fotó: MTI

Három fordulót követően siralmas képet festett a magyar női kéziválogatott helyzete, azonban előbb Spanyolország, majd Svédország legyőzésével mégis összejött a minimális célkitűzés és a csapat továbbjutott a csoportjából. Sajnos a csoportnegyedik helyezés következménye azonban, hogy a bombaerős Norvégia került a mieink útjába a negyeddöntőben, a fogadóirodák számai alapján pedig egészen minimálisak az esélyeink a sikerre. 

{"headTitle":"Norvégia - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 06:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norvégia ","odds":"1.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A fogadóirodák egy +/-6,5-es hendikeppel nyitották meg a mérkőzés piacait, azonban a fogadók tétjei egy góllal már eltolták az egál határokat és jelenleg +/-7,5 gólon állnak a számok. Ez azt jelenti, hogy a norvégok 7-8 gólos favoritok a meccsen, és bizony az egymás elleni eredmények alapján ez lehet a realitás. 

 

Tudtad? Ha három fogadást kötsz az olimpiára az Unibeten, akkor partnerirodánk megajándékoz egy ingyenes fogadással. Részletekért kattints ide!


Legutóbb az olimpiai felkészülés főpróbáján találkoztunk a norvégokkal és bizony elég simán, 10 góllal kikaptunk a skandinávoktól. Tétmeccseken sem ment jobban ellenük az utóbbi években, a 2020-as Eb 11, a 2018-as Eb 13 góllal maradtunk alul. 

A papírforma sima norvég sikert vetít előre, de nagy kérdés, hogy mekkora különbségűt. Ebben a henditartományban nagyon nehéz jó döntést hozni, mert ugyanúgy benne lehet a pakliban mondjuk egy 10 gólos vereség, mint egy 3-4 gólos. 

Mire érdemes fogadni? 

A magyar válogatott érezhetően javuló formába került és a győzelmek hatására a játékosok önbizalma is visszatért. Elek Gábor a meccs kapcsán azt mondta, el kell felejteni az olimpia előtti meccsünket és nem abból kell kiindulni a norvégok ellen. Az elszántság tehát meglehet, viszont a norvégok ellen ez még kevés, már egyáltalán ahhoz is extra jó teljesítmény szükséges, hogy egy szoros meccset tudjunk játszani. 

Mi erre a meccsre nem is találtunk semmi olyan fogadást, amelyet nyugodt szívvel játékba küldenénk. A hendikepek terén talán a magyarok pluszos opcióban van nagyobb érték, a gólok terén viszont nagyon korrektül vannak belőve a számok. 

 

Szerinted mi a jó tipp erre a meccsre? 

{"headTitle":"Norvégia - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 06:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norvégia -7,5 ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország +7,5","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gólok száma 56,5 felett ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gólok száma 56,5 alatt ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom