Tokió 2020

Ázsiai hendikepes tippünk van a magyarok elődöntőjére

megosztom

Spanyolország ellen már a döntőbe jutás lesz a tét Bíró Attila lányainak az olimpián.

Spanyolország ellen elődöntőzik női vízilabda-válogatottunk. - Fotó: MTI

Sikerült! A magyar női vízilabda-válogatott a negyeddöntőben 14-11 arányban győzte le Hollandiát, így biztosan éremért játszhat az olimpián. Az elődöntőben a spanyolokkal játszanak a mieink.

"Ez a mérkőzés megmutatta, hogy senki nem csinálta össze magát, mindenki felvállalta a felelősséget. Semmit nem tologattuk tovább, okosan játszottunk. Azt mondtam a meccs előtt a lányoknak, hogy a hiba mindig benne van a játékban, aki nem hibázik, az nincs a vízben. Fel kell vállalni a döntéseket, aztán ha nem sikerül a megoldás, akkor majd a következő sikerülni fog. Tizenkét ilyen egyéniséget láttam, és ez engem nem lepett meg. Megérdemelten nyertünk, a játék minden pontján jobbak voltunk a hollandoknál. Ez olyan csapatmunka volt, ami remélhetőleg további sikerekhez vihet el minket" - nyilatkozta Bíró Attila az mvlsz.hu-nak.

A magyar női vízilabda-válogatott kerete az olimpiára
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Dunaújváros).
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi-Nagy Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (FTC).
22bet

Magyar idő szerint csütörtök kora délután tehát Spanyolország ellen ugranak medencébe lányaink, a tét pedig az olimpia döntő! Ellenfelünk a négy csoport meccséből hármat megnyert (Dél-Afrika, Kanada, Ausztrália) és egyet elveszített, épp az általunk kedden legyőzött Hollandia ellen. A negyeddöntőben a kínaiakat győzték le a spanyolok, akik ellen ugye mi kikaptunk a csoportkörben.

Legutóbb a két együttes júniusban, a Világliga Szuperdöntőjének negyeddöntőjében találkoztak, akkor a mieink 10-8-ra nyertek, előtte viszont sok éven keresztül nem volt sikerélményünk ellenük. Mindezek után a bukmékerek a spanyolokat hozták ki toronymagas favoritnak (a gólok határát 21,5-re lőtték be), olyannyira, hogy az oddsmesterek szerint 1,5 gólos esélyesnek számítanak a hispánok. Ezzel pedig szerintünk érdemes lehet szembemenni.

Roppant szoros meccsre van ugyanis kilátás, köszönhetően az óriási tétnek, illetve, hogy szerintünk nincs akkora differencia a felek közt, mint, amit a bukmékerek elővetítenek szorzóikkal. Így pedig megpróbáljuk a magyarokra kínált +1,5-ös hendikepet, közel 1.90-szeres szorzón.

{"headTitle":"Spanyolország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-05 12:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország +1,5","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom