Tokió 2020

Erre fogadunk a görög-magyar olimpiai elődöntőben

megosztom

A nyitómeccsen kikaptak férfi vízilabdázóink a görögöktől, remélhetőleg most fordul a kocka.

A döntő a tét Varga Dénesék számára pénteken. - Fotó: MTI

Ahogy a női, úgy a férfi vízilabda-válogatottunknak is sikerült kiharcolnia az elődöntőbe jutást, vagyis biztosan éremért játszhat Tokióban! A mieink 15-11-re verték Horvátországot a negyeddöntőben, a négy között pedig Görögországgal nézünk farkasszemet.

A 2008-as pekingi olimpiát követően sikerült tehát továbbjutnia a negyeddöntőből együttesünknek, vagyis megtört az átok. Märcz Tamás azt mondta, hogy egy borzasztó jó ellenfelet győztek le, amely a támadásaival végig gondokat okozott.

"A fiúk megmutatták, hogy tudnak nyerni és nagyon összeszedett volt a játékunk" - fogalmazott a kapitány, aki az elődöntős riválisról, a görög válogatottról annyit mondott: "talán a legintelligensebb és legtudatosabb játékot játssza, ezért nagyon nehéz lesz ellene" - mondta az MTI-nek.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kerete az olimpiára:
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (FTC)
22bet

A döntőbe jutásért tehát a görögökkel játszunk, akik ellen magyar idő szerint pénteken reggel ugrunk medencébe és a torna során már találkoztunk velük. A nyitómeccsen 10-9-es vereséget szenvedtük ellenük, ám azóta nem kaptunk ki. A hellének pedig veretlenek a tornán, a negyeddöntőben ráadásul roppant magabiztosan, 10-4-re győzték le Montenegrót.

Mindezek után a bukmékerek szerint mi vagyunk az esélyesebbek, igaz, nem sokkal, hiszen átlagosan 1.90-szeres oddson fogadhatunk válogatottunkra. A gólok határának számát 19,5-nél húzták meg, amivel úgy véljük, hogy lehet mit kezdeni.

Sok újat egyik fél sem tud mutatni a másiknak, nagyon szoros, feszült meccs várható, és mivel nagy a tét, plusz a görögök lesznek az ellenfeleink, nem várható feszített tempó. Nem lenne meglepő, ha kivárásra játszanak a felek, illetve a tét agyonnyomná a meccset. Így pedig, ahogy a nyitómeccsen is fogadtunk rá (akkor 19 gól esett), underre tesszük ezt a találkozót is.

{"headTitle":"Görögország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-06 08:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 19,5 gól","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom