Tokió 2020

3 tippötletünk is van a brazil-spanyol döntőre

  • mr.blonde
megosztom

Összejött az álomdöntő a férfi labdarúgók olimpiáján, a brazil-spanyol győztesét viszont szinte lehetetlen megtippelni.

Ahogy arra sokan számítottak, a két legerősebb játékoskerettel rendelkező válogatott került be az olimpiai torna döntőjébe. A brazil és a spanyol csapatban is jó pár olyan játékost találunk, akik már felnőtt szinten is bizonyítottak és ismert labdarúgóknak számítanak. A döntőig vezető úton egyik válogatott sem szenvedett vereséget, viszont az elődöntőben mindkét sztárcsapat hosszabbításra kényszerült. Brazília csak büntetőrúgások után múlta felül Mexikót, míg a spanyolok Asensio 114. percben szerzett góljával verték meg a házigazda Japánt. 
 

3533554

Ahogy a fenti táblázatból is látható, a fogadóirodáknál gyakorlatilag teljesen háromesélyes a mérkőzés. Nehéz is lenne esélyest hirdetni, hiszen egyik válogatott sem sziporkázott az olimpián, viszont a kötelezőket - ha nem is könnyedén - mindig meg tudták oldani. 

Mire érdemes fogadni? 

Bizony első blikkre ez a meccs elég nagy undernek tűnik, ennek ellenére a fogadóirodák meglehetősen magas szorzókat adtak az under 2,5 opciónak. A közel 1,80-as szorzóra persze azonnal lecsaptak a fogadók, így cikkünk írásának pillanatában inkább már 1,40 körüli szorzót érnek az underek. 

Így ebben a piacban sajnos már elillant az érték, viszont azért ilyen bőséges kínálatból lehet szemezgetni. 

A 22betnél például fogadhatunk arra, hogy mennyi ideig lesz döntetlen az állás a mérkőzés folyamán. Erősen benne van a döntetlen ebben a találkozóban, így az, hogy 47 percig döntetlent mutasson az eredményjelző, nem olyan nagy 'kérés'. 

A másik egy szintén speciális tippötletünk a csapatok gólszámaira vonatkozik, a tipp értelmében pedig egyik oldal sem szerezhet kettő vagy annál több találatot. Ugyanebből a gondolatmenetből kiindulva a mérkőzés összególszámára vonatkozó 1-2 gólos opció sem tűnik rossz választásnak. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Brazília - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-07 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen állás több, mint 46,5 percig - Igen ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat 1,5 gól alatt szerez - Igen ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Összesített gólok 1-2 ","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3533554] 2021-08-07 13:30:00 Brazil U23 - Spanyolország U23x;
megosztom