Tokió 2020

Összejön-e a bronzérem a magyar válogatottnak?

megosztom

Női vízilabda-válogatottunk az orosz csapat ellen szerezheti meg a bronzérmet az olimpián.

A bronzérem a tét női válogatottunk számára szombaton. - Fotó: MTI

Sajnos nem sikerült döntőbe jutnia a magyar női vízilabda-válogatottnak, az elődöntőben 8-6-os vereséget szenvedett Spanyolországgal szemben. Így marad a bronzmérkőzés, amelyen lányaink az orosz csapattal játszanak.

"Egyértelmű, hogy az emberfórok nem úgy mentek, ahogy szerettük volna, ez döntőnek bizonyult, illetve sok energiát felemésztett a védekezés is. Főleg az első két negyedben éreztem én is a türelmetlenséget, volt egy-két olyan helyzet, amit ellőttünk idő előtt, amiket aztán nem kapunk vissza később, ezt pontosan tudjuk. Meg kellett volna jobban becsülni ezeket a helyzeteket, ziccereket, amiket véres verejtékkel kiharcoltunk magunknak. Egy-két játékost talán elvitt a hév, a spanyolok ebben rutinosabbak voltak, tovább játszották a támadásaikat" - nyilatkozta Bíró Attila az mvlsz.hu-nak, majd kitért a bronzmeccsre:

"Mindenképp szeretnénk megszerezni az érmet, és ehhez most egy kicsit el kell, hogy engedjem a lányokat. Nem szabad rágörcsölni erre a mai meccsre, viszont, ha egy kicsit felszabadultabb lesz a játék, meg tudjuk szerezni az érmet."

A magyar női vízilabda-válogatott kerete az olimpiára
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Dunaújváros).
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi-Nagy Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (FTC).
22bet

A bronzéremért tehát az oroszokkal csapunk össze, méghozzá magyar idő szerint szombat kora reggel. Ellenfelünk az olimpián három meccset nem tudott megnyerni, kétszer kikapott az USA-tól (egyszer a csoportkörben és egyszer az elődöntőben), illetve velünk remizett (10-10) a csoportkörben, a többit rendre behúzta.

Számunkra az oroszok elleni volt a nyitómeccs, és abban a találkozóban jóval több volt. Többször is több góllal vezettünk, a vége előtt bő két perccel is két találat volt a fórunk, mégsem tudtunk nyerni, reméljük most sikerül visszavágnunk nekik.

A bukiknál mi vagyunk az esélyesebbek, no, de így is közel kétszeres oddson fogadhatunk Bíró Attila lányaira háromesélyben. Ezt elengednénk, de kétesélyben (mely együttes zár harmadik helyen a tornán) megjátszanánk a mieinket. Az eddig látottak alapján a magyar csapat teljesítménye volt jobb a tornán, már az egymás ellenit is majdnem behúztuk, vagyis reális esélyünk van arra, hogy végül megkaparintsunk a bronzérmet, és a válogatott története első érmét nyerje az olimpiák történetében.

{"headTitle":"Magyarország - Oroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-07 06:40","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország végez a 3. helyen","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom