Tokió 2020

Erre fogadunk a magyar-spanyol bronzmeccsen

megosztom

Férfi vízilabda-válogatottunk Spanyolország ellen szerezheti meg a bronzérmet.

A bronzért csatázik a magyar pólóválogatott. - Fotó: MTI

Ahogy a női, úgy a férfi vízilabda-válogatottunknak sem sikerült az elődöntő, Märcz Tamás fiai Görögország ellen kaptak ki 9-6-ra. Így vasárnap a bronzért ugranak medencébe, ellenfelünk pedig a spanyolok lesznek.

Märcz Tamás úgy vélte, a rivális pontosan támadott, miközben jól zárt vissza, és a magyaroknak nem sikerült gyorsabb játékra kényszeríteni ellenfelét.

"Különösen a védekezésük volt emberfeletti, nem tudtunk jó tempóban kapura lőni, néhányszor gyorsabban és fantáziadúsabban kellett volna forgatni az emberelőnyöket, emberhátrányokat" - fogalmazott az MTI-nek a kapitány, aki szerint abban még fejlődnie kell a válogatottnak, hogy ezekben a helyzetekben jobban reagáljon.

"Kikapcsoltuk a gólszerzésben eddig jeleskedő három játékosukat, de előlépett egy olyan, akitől nem várta senki, hogy most négy gólt lő. Nagyon jó görög csapattól kaptunk ki, minden elismerésem, megérdemelten jutottak döntőbe, legközelebb szeretném, ha legyőznénk őket" - tette hozzá Märcz, aki szerint a bronzmérkőzésen minden tudásukra szükség lesz a győzelemhez.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kerete az olimpiára:
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (FTC)
22bet

A harmadik helyért tehát a spanyolokkal játszunk, akik ellen magyar idő szerint vasárnap kora reggel ugrunk medencébe. A torna során nem találkoztunk velük, de az eddigi eredményeik alapján jobb is. A hispánok a csoportkört ugyanis ötből öttel (!) abszolválták, többek közt Montenegrót, Horvátországot és Szerbiát is legyőzték. A negyeddöntőben az USA sem okozott gondot számukra, ugyanakkor az elődöntőben egy elrontott utolsó negyednek köszönhetően végül 10-9-re kaptak ki a szerbektől.

Legutóbb egyébként a 2020-as, budapesti Európa-bajnokság fináléjában mérték össze tudásukat velük tétmeccsen, akkor 9-9-es döntetlen után, ötmétereseket követően (5-4) győztük le őket egy borzasztóan szoros ütközeten.

Mindezek után a bukiknál, ha egy hajszállal is, de a spanyolok az esélyesebbek, de kimenetelre nem fogadnánk. A gólok számának határát 19,5-nél húzták meg az oddsmesterek, ami egy korrekt line, de úgy véljük, hogy ez alatt végezhetnek a felek.

A bronzmeccsek általában az önfeledt játékról, gólokról szoktak szólni, de a spanyolok az 1996-os, míg a mieink a 2008-as ötkarikás játékok óta nem szereztek érmet, vagyis nagy a tét. Ez pedig könnyen rányomhatja bélyegét a találkozóra, arról nem is beszélve, hogy mindkét nemzet védekezése jónak mondható, vagyis egy szoros meccs várható, így megpróbáljuk az undert.

{"headTitle":"Magyarország - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-08 06:40","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 19,5 gól","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom