Darts

Ki nyeri az első Hungarian Darts Trophy-t?

 • Cesc18
megosztom

Szeptember 3-5. között hazánk látja vendégül a PDC mezőnyének színe-javát. Lássuk, hogy a fogadóirodák szerint, kik a legesélyesebbek a végső győzelemre, illetve mennyit fizet a magyar fiúk befutója.

Hétvégén történelmi eseményre kerül sor Magyarországon, hiszen hazánk első alkalommal rendez hivatalos PDC-versenyt. A Hungarian Darts Trophy a European Tour-sorozat egyik állomása, így a profi szervezet legjobb játékosait csodálhatjuk majd meg a Papp László Sportarénában. 

A mezőnyt 48 játékos alkotja, közülük a Pro Tour-ranglista első 16 helyezettje a kiemelt, ők szombaton mutatkoznak be és péntekről kapnak ellenfelet. Egyelőre tehát nem tudni, hogy a világelső és regnáló világbajnok Gerwyn Price, a háromszoros világbajnok Michael van Gerwen, a Premier League-címvédő Jonny Clayton vagy éppen a World Matchplay-címvédő Peter Wright ki ellen kezd majd. De a kiemeltek között találjuk még a közönségkedvenc José de Sousát, Nathan Aspinallt, Devon Petersent, Michael Smith-t, James Wade-et és Joe Cullent is. 

Érdemes azonban már pénteken kilátogatni, hiszen ekkor lépnek színpadra a magyarok.

A honi színeket Strbik Péter, Jagicza Gábor, Végső János és Rucska József képviseli majd. De a hazai játékosok mellett olyan klasszisok is érdekeltek lesznek már az első napon, mint Adrian Lewis, Rob Cross, Simon Whitlock, Daryl Gurney és Luke Humphries. 

Kattints a részletekért!
 

Ki nyerheti az első Hungarian Darts Trophy-t?


Az Unibet már felvette kínálatába a versenyt, így szorzókkal karöltve lőhetjük be az esélyeket. A három legnagyobb favoritnak Price, Wright és Van Gerwen számít, ám a mezőny sűrűségét mutatja, hogy több, mint ötszörös pénzt fizet a sikerük. 

Közülük Wright várhatja a legnagyobb önbizalommal a tornát, miután júliusban megnyerte az év egyik legnagyobb presztízsű versenyét, a World Matchplay-t. "Snakebite" végig csodás játékot nyújtott és gyakorlatilag esélyt sem adott az ellenfeleinek. Ha ezt az arcát mutatja a Papp Lászlóban is, akkor nagyon nehéz lesz megálljt parancsolni neki. 

Szintén az esélyesek között találjuk De Sousát és Claytont, akiknek a World Matchplay-en kevésbé jött ki a lépés, ám ha az elmúlt egy hónapban sikerült kiköszörülni a csorbát, akkor természetesen labdába rúghatnak a trófeáért. 

Aki meglepetést okozhat, az Humphries. A fiatal angol remek formának örvend idén és kamerák előtt különösen jól játszik. 51-es oddson akár meg is érhet némi szotyipénzt a végső sikere. 

{"headTitle":"Hungarian Darts Trophy","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-03 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"José de Sousa","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jonny Clayton","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Joe Cullen","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}


Bankot lehet robbantani a magyarokkal


Kíváncsiságból megnéztük, hogy az Unibet hova rangsorolta a magyar fiúkat. Nem meglepetésre a mezőny végén találjuk őket, méghozzá 501-szeres (!) szorzókkal. Közülük talán leginkább Végsőtől várhatunk kiemelkedőbb teljesítményt, hiszen ezen a szinten ő a legtapasztaltabb a négy játékos közül. 


Varázslatos hangulat várható!

A PDC Hungarian Fan Clubnak köszönhetően már betekintést nyerhettünk az épülő arénába és elhangzott, hogy a "floor"-on 500 sörpad kerül felállításra, amelyekhez 3000-nél is több néző tud leülni. Vasárnapra ide már alig vannak jegyek és a lelátókra is rengeteg elfogyott, tehát varázslatos hangulat várható.

 

>>> Akinek még nincs jegye, ide kattintva vásárolhat! <<<

 

Fogadj a Hungarian Darts Trophy-ra, izgulj élőben a meccsekért és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom