Tenisz

Két tippbe fektetünk a szupertehetségek összecsapásán

 • Cesc18
megosztom

Kedden az alsó ági negyeddöntőkkel folytatódnak a férfiak küzdelmei a US Openen. A két fiatal szupertehetség, Felix Auger-Aliassime és Carlos Alcaraz összecsapása pedig kiváló szórakozást ígér, és remélhetőleg némi profitra is sikerül szert tennünk.

Érdekes dolgokat láthatunk az idei amerikai nyílt teniszbajnokságon, hiszen már nem csak a NextGen próbál felnőni Novak Djokovics mellé, hanem megérkezett a Next-NextGen is. Igen, ez így elég furán hangzik, de ez a helyzet. 

Carlos Alcaraz egészen fantasztikus első hetet produkált és a maga 18 életévével az Open Éra legfiatalabb US Open-negyeddöntőse lett. 

Ha pedig alább a szorzókra pillantunk, akkor láthatjuk a szintén még mindig nagyon fiatal, 21 éves Felix Auger-Aliasimme ellen sem számít olyan nagyon esélytelennek.

{"headTitle":"Felix Auger-Aliassime - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-08 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Auger-Aliassime","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Pár éve egyébként, amikor a kanadai feltűnt, akkor róla cikkeztek úgy, mint leendő világelső, az idei szezonban viszont inkább Alcaraz került főszerepbe, mint potenciális világranglista-vezető. Persze bőven benne van a pakliban, hogy a jövőben mindketten lesznek majd világelsők, ami viszont biztos, hogy egyikük a héten Grand Slam-elődöntőt vívhat majd. 

Felix szépen lépdel előre, tavaly New Yorkban és idén Melbourne-ben a legjobb 16-ig jutott, amit a nyáron Wimbledonban meg tudott fejelni egy negyeddöntővel, most pedig összejöhet karrierje első elődöntője. Mondanánk, hogy a három év különbség és a több Grand Slam-tapasztalat a kanadai felé billenti a mérleg nyelvét, de Alcaraz úgy jutott el idáig, hogy többek között Stefanos Tsitsipas skalpját is begyűjtötte. Ráadásul nem is akárhogyan, hiszen elmentek ötödik szett tie-breakig. 

Nagyon komoly győzelem volt ez a spanyol fiútól és legalább ekkora dolog, hogy a következő körre sem fogyott el, hanem favoritként tudta érvényesíteni a papírformát Peter Gojowczyk ellen. 

Ő egy veterán mentalitásával rendelkező fiatal srác, és megmutatta, hogy bajnoknak született. 

- mondta Alex Corretja, az Eurosport szakértője. 

Kérdés azért, hogy fizikálisan milyen állapotban lesz Alcaraz, hiszen két ötszettes meccsen van túl. Igaz, a kanadai sem lehet már a legfrissebb, miután sorra elég kemény mérkőzéseket vívott, amelyek között volt döntő játszmás is. 


Mire fogadjunk?


Számunkra nagyon meglepő lenne, ha bármelyikük 3-0 arányban meg tudná nyerni ezt a találkozót. Ugye Felix a favorit, de rá pont az a jellemző, hogy a Grand Slameken elég nehezen tudja szettveszteség nélkül megoldani a meccseit - ezt láthattuk az elmúlt napokban is. Alcaraztól sem várhatunk 3-0-s sikert, ahhoz rettentően stabilan kellene végig dominálnia, amit azért az előző meccsein sem tudott kivitelezni. 

Adja magát a szett over, ugyanakkor a 3.5-ös line esetében csak 1.55 az odds. Éppen ezért trükközünk és levittük az over/under line-t 35.5 játékra, így kicsivel jobb szorzóért megadjuk annak az esélyét, hogy 3 szettben is zöldülhet a tipp. 

Amit még szintén játszható tippnek gondolunk, hogy az első meccslabda nem kerül kihasználásra - ez talán nem is nagyon szorul indoklásra. 

{"headTitle":"Felix Auger-Aliassime - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-08 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 35.5 felett","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Meccslabdák száma 1.5 felett","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom