Darts

Szerencsét hoz a Végső, Kovács párosnak az 501-es szám?

 • Cesc18
megosztom

Csütörtökön a németországi Jénában megkezdődnek a darts csapat-világbajnokság küzdelmei. A mezőnyben ott van Magyarország is, így kíváncsiságból megnéztük, hogy milyen szorzót kínálnak Végső János és Kovács Patrik sikerére, illetve vetettünk egy pillantást a favoritokra is.

Épphogy túl vagyunk az első Hungarian Darts Trophy-n, máris itt a következő rangos dartsesemény, amelyen ismét magyaroknak szurkolhatunk. Idén ugyanúgy ahogyan tavaly, Végső János és Kovács Patrik képviseli hazánkat a csapat-világbajnokságon. 

Egy éve csalódottan utazott haza a magyar kettős Salzburgból, hiszen 5-0-s vereséget szenvedtek el a José de Sousával felálló portugálok ellen. Nem is feltétlenül az eredménnyel volt probléma, sokkal inkább a mutatott játékkal. Mindössze 73.32-es átlagot dobtak, ami majdnem az egyik leggyengébb volt a mezőnyben, de aki ismeri a srácokat, pontosan tudja, hogy ennél sokkal többre képesek. Tapasztalat szerzésnek azért a tavalyi verseny sem volt rossz.

Végső János közel járt a győzelemhez Joe Murnan ellen. - Fotó: MTI

Talán az kijelenthető, hogy a forma mindkét játékosnál jó. Patyi itthon elég nehezen talál legyőzőre és csodás átlagokat dob, míg Morzsit éppen múlt héten a Papp László Sportarénában láthattuk alkotni, ahol kis híján legyőzte Joe Murnant. 

A magyarok a litvánok ellen kezdenek, akik nem képviselnek gyenge játékerőt, ugyanakkor nem is legyőzhetetlenek. Litvánia után a Gerwyn Price és Jonny Clayton alkotta címvédő Wales érkezhet, tovább pedig nincs is nagyon értelme nézni. 

De ismerjük a mondást, a remény hal meg utoljára, szóval megnéztük mit fizet Végsőék csapat világbajnoki címe: a Bwin 501-re lőtte be Magyarország esélyeit.

Ami a favoritokat illeti, a legalacsonyabb szorzót a már említett Wales kapta, majd a címvédőt a Michael van Gerwen fémjelezte Hollandia követi. MVG párja ezúttal Dirk van Duijvenbode lesz, aki első alkalommal húzhatja majd fel a nemzeti mezt. Wales és Hollandia egy ágon szerepel és még oda került Skócia is, igaz Peter Wright egy maga aligha tesz majd csodát, hiszen Gary Anderson ismét nem vállalta a szereplést, így John Henderson lesz Snakebite párja. 

Meglepetést okozhat Észak-Írország vagy Belgium is, utóbbi tavaly az elődöntőig menetelt, most pedig ugyanúgy Dimitri Van den Bergh és Kim Huybrechts alkotja a belga csapatot. De nem lehet leírni a hazai közönség támogatását élvező németeket sem, és természetesen Anglia is mindig tényező. Az angoloknál egyébként Michael Smith és Robb Cross is kiszorult a csapatból, miután a ranglistán James Wade és Dave Chisnall is eléjük verekedte magát. 


Szerintetek melyik nemzet nyeri a 2021-es csapat-vb-t?

 

{"headTitle":"Csapat-világbajnokság","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-09 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wales","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Belgium","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Skócia","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Ausztrália","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Észak-Íroroszág","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"501.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom