Tenisz

Ez a speckó tipp lehet a nyerő az egyik női elődöntőben

 • Cesc18
megosztom

Wimbledon után ismét Grand Slam-döntő kapujában Aryna Sabalenka, ám papíron ezúttal jóval egyszerűbb feladat elé néz.

Csütörtökön a hölgyeké a főszerep New Yorkban, ugyanis jönnek az elődöntős összecsapások. Már most kijelenthető, hogy új bajnoka lesz a US Opennek, amin talán már meg sem lepődünk, hiszen az elmúlt hat kiírásban ötször pontosan ugyanez történt.

{"headTitle":"Leylah Fernandez - Aryna Sabalenka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-09 07:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fernandez","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sabalenka","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A korábbi elődöntőben Leylah Fernandez és a 2. kiemelt Aryna Sabalenka csap össze, amelynek utóbbi igen komoly favoritként megy neki. Nagyon érik már a fehérorosz játékosnak egy Grand Slam-döntő, hiszen idén sorra dönti meg a legjobb eredményeit a major tornákon. Wimbledonban ugyancsak elődöntőzött és akkor is esélyesebbnek számított, de Karolina Pliskova borsot tört az orra alá. 

A 19 éves kanadai lány egyértelműen könnyebb ellenfélnek számít, igaz óriási hiba lenne leírni, miután sorra ütötte ki a sztárokat. 

Legyőzte már a tornán a címvédő Naomi Osakát, a 2016-os bajnok Angelique Kerbert és az 5. kiemelt Elina Svitolinát is.

Előbbi kettőt ráadásul szetthátrányból fordítva küldte haza, míg utóbbit döntő szett tie-break után. Érdekesség, hogy Osaka és Kerber ellen egyaránt behúzott két kulcsfontosságú rövidítést, azokkal sikerült ugyanis egyenlítenie. 

Ez a három döntő szettes meccs azért fizikálisan és mentálisan egyaránt rettentően kimerítő lehetett Fernandez számára, így nagy kérdés mennyi maradt még a tankjában? 

Sabalenka először juthat döntőbe egy Gran Slamen. - Fotó: Depositphotos

Sabalenkánál nincsenek ilyen problémák, ugyan az első meccsén három szettre kényszerült, azóta viszont akárki került az útjába, különösebb gond nélkül masírozott át rajta. Pedig találkozott a Roland Garros-bajnok Barbora Krejcikovával és Elise Mertensszel is. 


Mire fogadjunk?


Fernandeznek totál a semmiből jött ez a Grand Slam-elődöntő, persze tudtuk róla előtte is, hogy borzasztó tehetséges, de nem igazán volt arra utaló jel, hogy ennyire messzire menetel New Yorkban. Az önbizalma hatalmas lehet három ekkora skalp után és olyan flow-ban van, hogy a hosszú meccsek ellenére sem szabad leírni. Nagyon kellemetlen ellenfél, mert nincs nagy ütőereje, de mégis jó támadásban, mert a balkezességéből eredően kiváló szögeket üt. 

Fogadás szempontjából azonban sem egy Fernandez-szettet, sem pedig az overt nem merjük megrizikózni, mert ha elfogyott erre a meccsre, akkor Sabalenka könyörtelenül átgázol rajta. Inkább a speckó piacokon nézelődtünk, ahol a kettős hibákra kínált 11.5-ös line-on akadt meg a szemünk.

Ez nem éppen alacsony, ugyanakkor a fehérorosz 7-et átlagolt eddig a meccsein, ami elég sok, ha azt vesszük, hogy az elsőt leszámítva mindenkit 20-nál kevesebb játék alatt kivégzett. Fernandez nem volt ennyire termelékeny, ugyanakkor Sabalenka elég agresszív fogadó, így a kanadainak nagy nyomás alatt kell majd a másodikokat behozni, ami azért eredményezhet jó néhány kettős hibát. Tippünk tehát, hogy ketten együtt legalább 12-t összehoznak. 

{"headTitle":"Leylah Fernandez - Aryna Sabalenka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-09 07:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kettős hibák száma 11.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a US Openre és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom