Tenisz

Ismét Zverev okozza Djokovics vesztét?

 • Cesc18
megosztom

Pénteken az urak elődöntős összecsapásaival folytatódnak a küzdelmek New Yorkban. Megvan az esély a Novak Djokovics - Daniil Medvedev álomdöntőre, de azért lesz ehhez néhány szava Alexander Zverevnek és Felix Auger Aliassime-nek is.

Sok érdekes eredmény és meglepetés tarkította az idei US Opent, de azért a négy közé csak olyan játékosok jutottak be, akikkel előzetesen kalkulálhattunk. A torna elején 3.50-szeres pénzt fizetett Novak Djokovics és Daniil Medvedev döntője, ami most így egy lépéssel a finálé előtt már csak 1.60 körül van. 

Mindkét elődöntő izgalmas csatát ígér, különösen Djokovicsé, hiszen azzal az Alexander Zverevvel találkozik, akitől Tokióban kikapott. Nem csak azért volt ez fájó vereség a világelső számára, mert ezzel bukta a Golden Slamet, hanem, mert gyakorlatilag egy félig megnyert meccsen - 6-1, 3-2 brékelőnnyel vezetett - maradt alul. 

Zverev önbizalmának viszont rettentően jót tett ez a győzelem, hiszen egy olimpiai elődöntőben, vert helyzetből tudott Djokovics fölé kerekedni. Azóta senki nem is tudta legyőzni a németet, behúzta az aranyérmet, nyert Cincinnatiben és elvert mindenkit az elmúlt másfél hétben is. 

Hatalmas formában van, sok meccset nyert mostanság és a világ egyik legjobb játékosa. Teljesen fel vagyok pörögve, minél nehezebb egy kihívás, annál nagyobb dicsőség a győzelem. 

- mondta Djokovics, aki összességében elég könnyű sorsolást kapott a tornán, ám így is csak egy meccsét tudta szettveszteség nélkül megoldani. Érdekes, hogy az elmúlt három körben egyaránt a nyitójátszmát veszítette el, majd onnan nyert viszonylag simán. Egyértelműen feszült, hiszen hatalmas dolog kapujában áll, ez pedig kissé rányomja bélyegét a játékára. Igazán zavarba azonban még így sem sikerült hoznia senkinek sem a tornán.


Mire fogadjunk?


Zverev az elmúlt három meccsük mindegyikén borsot tudott törni Djokovics orra alá. Tokióban ugye legyőzte, míg Melbourne-ben az Australian Open-negyeddöntőjében szettelőnyben volt és közel járt, hogy kiharcolja a döntő szettet, előtte az ATP Cup-on pedig szintén elvitte az első játszmát.

Nem kérdés, hogy a német valós fenyegetést jelent a világelsőre, persze azt ne felejtsük el, hogy egy meccsen három szettet még senkinek nem sikerült idén nyernie Nole ellen. 

Abban is biztosak lehetünk, hogy a szerb extra motivált lesz, hogy revansot vegyen az olimpiai vereségért és valószínűleg jóval fókuszáltabban lép majd pályára, mint például tette azt két körrel ezelőtt Jenson Brooksby ellen...

De azért Zverevnek ott a nagy első szervája, szóval valószínűleg ismét nem lesz könnyű falat Djokovicsnak. Fogadás szempontjából nem tűnik rossz tippnek sem a 38.5 játék felett, sem pedig a 3.5 szett felett, viszont még tetszetősebb, hogy a világelső nyer és legalább 37 játékot játszanak - veszélyes Zverev, de nem hiszünk abban, hogy három szettet tudna fogni. 

Izgalmas és jó színvonalú elődöntőt várunk, amelyben Djokovics ismét megmutatja, hogy miért ő jelenleg a világ legjobb teniszezője. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-10 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics nyer és 36.5 játék felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a US Openre és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom