Darts

2.55-ért ez a tipp kihagyhatatlan szombaton

 • Cesc18
megosztom

Szombaton a legjobb 16 összecsapásaival folytatódnak a jénai csapat-világbajnokság küzdelmei.

Nem hozott különösebb meglepetést az első kör, ami azt jelenti, hogy mind a nyolc kiemelt páros sikerrel rajtolt és bejutott a legjobb 16 közé. A második kanyarban azért egy-egy sztárpárosra már elég nehéz meccs vár. Ilyen például a 7. kiemelt ausztrál duó, akinek a bajszát az Egyesült Államok ráncigálhatják meg. 

Az amerikai kettős, Danny Lauby Jr. és Chuck Puleo parádés rajtot vett, hiszen 91 feletti átlaggal küldték haza a svédeket. Ezzel a játékkal bőven lehet keresnivalójuk az ausztrálok ellen, még ha a szorzók nem is feltétlenül ezt mutatják. Persze a második körben már nehezebb borítani a papírformát, mert egy-egy egyéni meccsel indul a küzdelem. A két amerikai közül tehát valamelyiküknek nyernie kell Damon Heta vagy Simon Whitlock ellen ahhoz, hogy legalább döntő csatára kerüljön sor, ami viszont már páros meccs lenne. Benne lehet ebben a párharcban a meglepetés. 

Mint ahogyan a skót-lengyelben is, ami a nyolcaddöntők egyik legnagyobb küzdelmét hozhatja. Ugyan a lengyeleket az első körben még verettük, ami nem is volt rossz döntés, hiszen a csehek 103-as átlagot dobtak, viszont Krzysztof Ratajskiéknak még ezt is sikerült felülmúlniuk. Messze-messze a legerősebb játékot nyújtották a 32 között, míg a skótoknak különösebben nem kellett szétszaggatniuk magukat. 

A lengyel győzelmet 2.55-ért kínálja a    , amit köszönünk szépen, kérünk! Itt azért elég jó esély mutatkozik arra, hogy Ratajskiék az egyik egyénit elvigyék, a párosuk pedig erősebbnek tűnik. 

Gerwyn Price-ék kényelmesen győzhetik le Litvániát. - Fotó: MTI

Ami a két topfavorit párost illeti, Hollandia és Wales is kényelmesen menetelhet a legjobb nyolc közé. Michael van Gerwenék Szingapúrral, míg a címvédő Gerwyn Price-ék a magyarokat búcsúztató litvánokkal csapnak össze. 

Papíron a németeknek és a belgáknak is meg kellene oldaniuk, bár azért sem a japánok, sem az osztrákok nem ígérkeznek annyira könnyű ellenfélnek. 

Érdekes lesz az észak-ír - portugál csata is, ahol utóbbiaknál José de Sousán múlik majd sok minden. Daryl Gurnyék kis híján megégtek Hongkong ellen, ami nem túl jó előjel, ha párosra kerül sor. Márpedig De Sousát nem lesz egyszerű megfékezniük, ha pedig már egyet húznak a portugálok, akkor minimum döntő meccsre mentik, azt pedig akár meg is nyerhetik. 

{"headTitle":"Skócia - Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lengyelország","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

 

megosztom