Tenisz

Ütőtörés, ápolás vagy leléptetés? - őrült fogadások a Djokovics-Medvedev döntőre

megosztom

Gyakorlatilag nincs olyan dolog, amire a 22bet ne adna oddsot a US Open döntőjén. Ezek közül szemezgettünk most néhányat.

Magyar idő szerint vasárnap 22 órakor kerül sor az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi döntőjére, amely fordulatos és drámai csatát ígér Novak Djokovics és Daniil Medvedev között. Korábbi cikkünkben már górcső alá vettük az esélyeket, most pedig a     néhány speciális piacára hívnánk fel a figyelmet, ugyanis

partnerirodánk elképesztően széles fogadási palettát tár elénk a fináléra. 

Az már nem is számít különlegesnek, hogy ászokra vagy brékekre fogadhatunk, hiszen ezek máshol is megtalálhatóak, ha viszont a mérkőzésen belül a legördülő menüben a "speciális fogadások"-ra kattintunk, ott igazi nyalánkságokat találhatunk. Lássunk ezek közül néhányat!
 

Ismerjük Djokovicsot, ha bajban van, akkor hajlamos ehhez a "fegyverhez" nyúlni, hogy kizökkentse, megtévessze ellenfelét. De természetesen bármikor lehet egy sérülés is, ami miatt ápolásra szorulnak. Ez abszolút egy olyan speckó tipp, ami ennyiért megrizikózható.

 

Ritka, hogy valaki feladjon egy Grand Slam-döntőt, de azért a történelem során volt már erre példa. A diszkvalifikáció az leginkább azért érdekes, mert Djokovics éppen részese volt már ilyennek. Emlékezhetünk, hogy tavaly azért nem volt esélye megszerezni a US Open-trófeát, mert a nyolcaddöntőben a dühében maga mögé ütött labdával eltalálta az egyik vonalbírót, emiatt pedig kizárták. 

 

Borzasztó feszült döntőnek ígérkezik ez és mindkét játékos el tudja veszíteni a fejét, szóval bőven benne van a pakliban, hogy valamelyikük a dühét egy ütőtörés formájában engedi szabadjára. Djokovicstól ezt láthattuk a tokiói olimpián is...

Ötszörös pénzért cserébe ez abszolút egy olyan tipp, amit nem érdemes kihagyni. 

 

Ez igazán komikus jelenet lenne, amire nyilván alig mutatkozik sansz, de aki még az eredményhirdetés alatt is izgulni szeretne, annak ez egy tökéletes tipp. 

 

Ha valakit, akkor Djokovicsot ekkora hátrányban sem lehetne leírni, de azért viszonylag kevés az esély arra, hogy így alakuljon a meccs és még fordítson is.

 

Mi most csak néhányat emeltünk ki, de rengeteg más őrültségre is köthetünk fogadást, érdemes lehet átnyálazni a teljes kínálatot.

 

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom