Sportfogadás Suli

Mire ne használd fel SOHA az ingyenes fogadásaidat? - kisokos a Bet365-ről

  • varin

A Bet365 rengeteg ingyenes fogadási lehetőséget ad ajándékba a játékosoknak. Ezeket azonban okosan kell használni.

A Bet365 fogadóiroda töménytelen mennyiségű, hatalmas előnnyel rendelkezik a többi bukmékerrel szemben. Fogadási kínálatában, kezelőfelületében és egyszerűségében is a legjobb piaci szereplők közé tartozik, mindemellett pedig ügyfeleit rendre ingyenes fogadási lehetőségekkel látja el. Nem mindegy azonban, hogy hogyan használjuk ezt ki.

 

Milyen eseményre és milyen fogadási lehetőséget ad a bet365?

Több fajta ilyen ajánlat is fűződik az irodához, ami viszont közös pont, hogy sok esetben ezeket inkább az aktív, folyamatosan fogadó játékosoknak írják jóvá, megbecsülésük jeléül. Két nagy csoportra lehet ezeket az "ingyen pénzeket" osztani, a közös pont pedig az, hogy mindkét bónusz esetében a tiszta nyereményt kapja meg a fogadó.

 

Ingyenes élő fogadás

Erről már sokszor írtunk az oldalon, hiszen az összes fogadóiroda közül az egyik legjobb bónusznak számít, amely nem az első befizetés kategóriájába tartozik. Általában nagyobb eseményekre (Bajnokok Ligája-meccsen, Premier League-rangadók, stb.) adnak egy maximum 50€ értékű ingyenes fogadási lehetőséget, amelyet kiváltani úgy lehet, ha azonos összegben fogadsz a mérkőzés előtt egy bármilyen oddsra.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti

Ha ez megtörténik, vagyis megkötötted a jogosító fogadást, akkor az adott mérkőzés közben megnyílik a lehetőség, hogy egy, az első téteddel egyenértékű ingyenes fogadást tegyél. Ne felejtsd, ez akár 15 ezer forint értékű is lehet, így ezekről nem érdemes lecsúszni!

 

Ingyenes mérkőzés előtti fogadás

Jellemzően ennek az összege kisebb, viszont jóval gyakrabban is adja a Bet365. Több felhasználónk is jelezte, hogy például a mostani NB I-es fordulóban és a US Open döntőjén is kaptak 5-5€ értékű ingyenes, mérkőzés előtti fogadást.

Ennek a hatalmas előnye, hogy se nem kell befizetni hozzá, sem pedig nem kell a számládon pénz legyen, így bármiféle kockázat nélkül fogadhatsz, a tiszta nyeremény pedig a tiéd.

 

Mire kell figyelni az ingyenes fogadások esetében?

Kiemelten fontos, hogy aki ingyenes fogadást vesz igénybe, az ismerje a bónusz feltételeit. Ezek közül is a legfontosabb az, hogy

az ingyenes fogadások esetében kizárólag a tiszta nyeremény összege a tiéd, amennyiben a feltett téted visszajárna, gyakorlatilag vesztes a fogadásod, hiszen nincs nyereményed.

Ez leginkább az ázsiai típusú fogadásoknál lehet érdekes, hiszen ott előfordulhatnak félnyertes, tét visszajár és félvesztes kimenetelek is. Ezekre azonban nem éri meg fogadni, hiszen gyakorlatilag rosszabb oddson kapod meg ugyanazt a tippet.


Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


Például a Barcelona-Bayern München meccsen a 4.0 gól felett @3.00-ért fogadható, míg a 4.5 gól felett @3.55-ös szorzón. Ebben az esetben, ha ingyenes fogadást adna a Bet365, egyértelműen utóbbit kellene választani, hiszen a két tipp ugyanakkor veszít és ugyanakkor nyer, csupán a nyeremény mértéke a kérdéses.

Ugyanez igaz mondjuk egy -1-es ázsiai hendikepre, ami ingyenes fogadás esetén megegyezik egy -1.5-ös fogadással. De ha Bet Buildert, vagyis fogadáskészítős tippet adunk fel, annak is van egy olyan feltétele, hogy amennyiben a kombi egyik eleme is push lesz, a teljes kombi tétje visszajár, a többi elem kimenetelétől függetlenül, vagyis esetünkben a fogadás vesztes.

 

Mikor lesz legközelebb ilyen ingyenes fogadás és milyen gyakran van?

A bukméker fejébe természetesen mi sem látunk bele, de a Bajnokok Ligája-szezon kezdetével biztosan megszaporodnak az ingyenes fogadási lehetőségek. Így aki szeretné kivenni a részét ezekből az akciókból, nyisson minél hamarabb Bet365-számlát, hiszen kedden már BL-meccseket rendeznek Európában, és ki tudja, mivel lep meg minket a kedvenc bukink!

 

bet365