Tenisz

Bevállalós tippel próbálkozunk a Bajnokok Ligája árnyékában

 • Cesc18
megosztom

A németek 22 éves tehetsége, Jule Niemeier megkeserítheti a címvédő Jelena Ostapenko dolgát a luxembourgi torna első körében.

A héten az urak pihennek, a hölgyeknek viszont Luxembourgban és Portorozban is tornákat rendeznek. Előbbin a 3. kiemelt Jelena Ostapenko a trófea egyik legnagyobb esélyese, azonban az se lenne meglepő, ha már az első kör után csomagolnia kellene. 

Nincs ugyanis igazán jó éve az egykori Roland Garros bajnoknőjének, hiszen az eastbourne-i tornagyőzelmét leszámítva csak egy negyeddöntőt tud felmutatni. Korábbi top 5-ös játékosként pedig ez édeskevés, főleg, hogy a Grand Slameken sem jött ki neki a lépés.

A US Opent ráadásul orvosi okokból az utolsó pillanatokban le kellett mondania, így közel egy hónapja nem játszott tétmérkőzést. 

Kérdéses, hogy milyen állapotban tér vissza a lett lány, ennek fényében pedig pláne nem ígérkezik egyszerű feladatnak a selejtezős Jule Niemeier legyőzése. A 22 éves német lány ugyanis lendületben van, miután a hétvégén a kvalifikációban két meccset is megnyert. 

Niemeier egyébként az idei szezonban kezdte el igazán bontogatni a szárnyait a WTA Touron. Elődöntőt játszott Strasbourgban és Hamburgban is, igaz, hogy ezek salakos tornák voltak, de megvan a képessége, hogy kemény borításon is helyt tudjon állni. A US Open előtt Chicagóban például azt az Emma Raducanut izzasztotta meg, aki bombameglepetésre nyerni tudott New Yorkban. 
 

Mire fogadjunk?


Megvan a potenciál a német játékában, míg Ostapenko hihetetlenül hektikus. A lettnél tényleg nem tudni, hogy éppen milyen formát mutat majd, de látva a nyári teljesítményét, meglepő lenne, ha egy hónap kihagyás után a legjobb teniszét tudná hozni. 

Niemeier viszont ritmusban van, a szervája jól működik és kellően agresszív ahhoz, hogy zavarba hozza Ostapenkót. Ha nem is nagy téttel, de megrizikózzuk a német továbbjutását, amely kereken háromszoros pénzt fizet a bet365-nél. 

{"headTitle":"Jelena Ostapenko - Jule Niemeier","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Niemeier nyer","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj teniszre és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom