Bajnokok Ligája

Becsődölt a PSG, így fizetett a "Hathárom" - oddsok

  • varin
megosztom

Nem sok esélyt hagytak a csapatok a fogadóknak, így alighanem a bukik profitjáról szólt az első BL-kör.

Nem érheti az a vád a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulóját, hogy igazán "fogadóbarát" lett volna. Meglepetések és váratlan eredmények halmaza keserítette a fogadókat elsősorban szerdán. Szemezgessünk kicsit az oddsokból.

Akik kétnapos kombival próbálkoztak, alighanem már az első idősávban meg is ajándékozhatták a szemetesüket egy-egy szelvénnyel, hiszen igen hamar borult a papírforma. Az még hagyján, hogy a Sevilla-Salzburg 4-szeres szorzóért lett x, de a Manchester United HT/FT veresége Svájcban, na az igazán nagyot szólt.

Kattints a részletekért!

Önmagában a Ferencvárost kiejtő "Fiatal Srácok" győzelme is 8 körüli átlagszorzón volt rakható, de ha megfűszerezzük egy félidei MU-vezetéssel, akkor laza 51-szeres pénzt is foghattunk az Unibeten.

Alighanem a Chelsea mindössze 1-0-s győzelme is sok fogadót keserített, illetve a döntetlen sosem egy fogadóbarát kimenetel, márpedig kedden a mérkőzések felén pontosztozkodás volt.

Szerdán is sikerült berúgnia az ajtót a 18.45-ös idősávnak, köszönhetően a BL-főtáblán először szerepelő moldáv Sheriff Tiraspolnak. A kiscsapat a Sahtar ellen történelmi győzelmet ért el, amely akár 4 feletti oddson is fogható volt.

Valószínűleg nagyon kevesen számítottak arra, hogy az Ajax így lelépi majd a Sportingot, miként az Atlético-Porto remije sem szerepelhetett sok szelvényen.

A leglátványosabb találkozót a Manchester City és a Lipcse hozta össze. Az oldalunk szponzorációjában lejátszott mérkőzés végeredménye 426-szoros szorzóval volt fogadható.

A játéknap meglepetését azonban a PSG szállította, amelyben először kezdett együtt Neymar, Mbappé és Messi. A franciáktól mindenki gálamérkőzést várt a gyengécske Bruges ellen, ám nemhogy gála vagy győzelem, de még a jobb játék sem jött össze Pochettino gárdájának.

Így az a Bruges okozta a forduló talán legnagyobb bravúrját, amely néhány napja a hónapok óta tetszhalott állapotban lévő Gent vendégeként kapott egy laza hatost. A remire itt 6.40-szeres oddsot kínált az Unibet.

Neked sikerült valamivel nyerned kedden és szerdán?

unibet
megosztom