Női kézi BL

Javításra készül a Fradi - ebből profitálnánk

megosztom

Kötelező győzelem előtt állnak a BL-ben Elek Gáborék, akik a horvát bajnokot fogadják.

Hétvégén már a második fordulóra kerül sor a női kézilabda Bajnokok Ligájában, kirakatcsapataink közül pedig elsőként a Ferencváros lép pályára. A zöld-fehérek a horvát Podravka Vegeta csapatát látják vendégül, amely gárda ellen toronymagas esélyesnek számítanak a fogadóirodák szerint, hiszen háromesélyben átlagosan 1.10-1.15 közötti szorzón fogadhatunk rájuk.

Kötelező győzelem előtt a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

Pedig nem kezdte zökkenőmentesen szezonját Elek Gábor együttese, hiszen ugyan az NB I-ben fölényesen, múlta felül hazai pályán a Mosonmagyaróvárt, majd a Fehérvárt, a BL-ben a nyáron jócskán meggyengült Dortmund otthonában, köszönhetően az igen gyenge játékuknak, meglepetésre csak 25-25-ös döntetlenre voltak jók.

Igaz, tegyük hozzá, hogy Kovacsics, Szucsánszki és Tóth személyében három irányítója is harcképtelen a Fradinak, az új szerzemény, Grbics pedig nem fogott ki jó napot, de így is illett volna győznie a magyar csapatnak.

Szombaton tehát a Podravka, a mondhatni örökös horvát bajnok következik a ferencvárosiak számára. A horvátok nagyjából együtt maradtak a nyáron, így nem volt meglepő, hogy a nyitónapon nagyon könnyedén, hét találattal, 29-22-re verték a jócskán meggyengült, anyagi gondokkal küzdő Buducsnoszt együttesét.

bet365

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve a hazai pálya előnyét (még akkor is, ha Érden rendezik az összecsapást, igaz, a Fradi jó ideje visszatérő vendég az Érd Arénába), úgy véljük, hogy Elek Gáborék kijavítják az első fordulóbeli hibájukat és magabiztosan, legalább hat góllal nyernek.A szombati ütközet ugyanakkor más kávéház lesz a Podravka számára. Egyrészt a Fradi erősebb és jobb csapat is, a hétközi felhozó ütközete is jól sikerült, másrészt a felek augusztus végén, Horvátországban, egy felkészülési torna bronzmeccsén összemérték erejüket, akkor pedig az FTC négy góllal 37-33-ra nyerni tudott.

{"headTitle":"Ferencváros - Podravka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-18 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -5,5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Fradi BL-meccsére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

megosztom