Női kézi BL

Erre fogadunk a győriek BL-meccsén

megosztom

Ambros Martín együttese a szomszédba, Ljubljanába látogat szombaton a Bajnokok Ligájában.

A Fradi után a Győr is szombaton lép pályára a női kézilabda-Bajnokok Ligájában, a másik kirakatcsapatunk Szlovéniában, a Krim Ljubljana otthonában vizitál. A meccs egyértelmű esélyese a magyar együttes, átlagosan 1.20-szoros oddson lehet fogadni rá háromesélyben.

Újabb siker előtt a győri lányok? - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Mindez egyébként nem meglepő. A győriek felkészülése jól sikerült (még úgy is, hogy azért némileg átalakultak), majd az NB I-ben 40-32-re verték a Siófokot idegenben, a BL nyitókörében pedig a címvédő Kristiansand együttesét 35-29-re győzték le hazai pályán egy hete, méghozzá úgy, hogy igen gyengén kezdték a mérkőzést.

Ezt követően kedden, a Vasas ellen 20 gólos (41-21) sikert arattak Ambros Martín lányai, vagyis jó passzban várják a hétvégi találkozót. Azon a meccsen egyébként Faluvégi megsérült, akire nyolc hétig nem számíthatnak a kisalföldiek, mellette Nze Minko és Brattset maródi.

Ami a hazaiakat illeti, a Ljubljana az elmúlt években nem sok vizet zavart a BL-ben, azonban idén szeretne arról tenni, hogy ez ne így legyen. A szlovénok a nyáron többek közt "lerabolták" a Buducsnosztot, hiszen Lekicset, Arenhartot és Pineau-t is megszerezték a montenegróiaktól, de érkezett még Cvijics, Posavec, Radoszavljevics és Krpezs-Szlezak is, vagyis feltankoltak.

Ugyanakkor pocsékul mutatkoztak be a legrangosabb európai kupasorozatban, hiszen meglepetésre 29-28-as vereséget szenvedtek a Savehof otthonában a múlt hétvégén, avagy még azért kell idő ahhoz, hogy ez a rengeteg új játékos összeszokjon.

bet365

Az biztos, hogy a szlovénok megpróbálják szoros meccsre kényszeríteni a győrieket, sőt le akarják győzni őket, mindez ugyanakkor csak akkor sikerülhet, ha le tudják lassítani a zöld-fehéreket. Ismerve a délszláv légiót, utóbbi még akár össze is jöhet, viszont a védekezésbe fektetett energiájuk a támadás rovására mehet.

Persze a győrieket sem kell félteni, ismerve Ambros Martínt, az ETO is mindent megtesz majd hátul, hogy kevés gólon tartsa a Ljubljanát, avagy véleményünk szerint érdemes lehet underba fektetni. A győrieknek köszönhetően a határt 55,5-nél húzták meg a bukmékerek, aminél mi behúzzuk a kevesebb találatot, hiszen például még egy 30-25-ös magyar siker is belefér ebbe a line-ba.

{"headTitle":"Ljubljana - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 55,5 gól","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Győr BL-meccsére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

megosztom