NB I

Ezen a meccsen csak a Fradi veszíthet!

 • Tomihmv
megosztom

Jön az NB I idei kiírásának első szuperrangadója, a Vidi a Fradit fogadja szerda este. Két tippünk is van a derbire!

Egy, a második fordulóból elmaradt bajnoki mérkőzést pótolnak szerdán az NB I-ben, de ez nem akármilyen lesz, hiszen a trónkövetelő Fehérvár a címvédő Ferencvárost fogadja. A bukmékerek szerint bármi benne van a pakliban, de azért a vendégek felé billentették a mérlegnyelvét.

3612068

A hazaiak gyengén rajtoltak, hiszen kiestek a Konferencia Ligából az Ararat ellen, a bajnokságban pedig öt kör alatt két győzelem (Kisvárda, MTK) mellett három döntetlen (ZTE, Gyirmót, Mezőkövesd) a mérlegük. A hétvégén a kupában volt jelenésük, amely sorozatban magabiztosan, 6-2-re nyertek Sopronban, a helyi, harmadosztályú csapat ellen.

A gyengélkedésre egyébiránt főleg az nyomja rá bélyegét, hogy a Vidinél rengeteg a hiányzó. A legutóbbi, Mezőkövesd elleni bajnokira Szabics Imre, írd és mondd, 13 játékosát (Rockov, Musliu, Stopira, Hangya, Pinto, Funsho, Petrjak, Hodzic, Zsóri, Zivzivadze, Kodro, Dinnyés, Nyári) nem tudta nevezni. Ehhez az elmúlt héten csatlakozott Alef és Kovácsik Ádám, mindketten pozitívat teszteltek ugyanis, míg Kovács megsérült. Közülük Sopronban Hodzic már csereként beszállt, míg a kispadra Dinnyés és Nyári leülhetett, a többiekre viszont nagyon úgy fest, hogy még hét közben sem számíthat Szabics.

A bukiknál a Fradi a favorit. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szemben a Vidivel, a zöld-fehérek pozitív előjelekkel várhatják a találkozót. Az Európa Ligában ugyan 2-1-re kikaptak az elmúlt héten Leverkusenben, de azt az eredményt bármely magyar csapat aláírná. Ezt követően Hatvanban tartották erődemonstrációt Peter Stöger fiai, akik 9-0-ra nyertek az MK-ban. A bajnokságban egyébként pedig úgy állnak harmadik helyen, hogy kettővel kevesebb mérkőzést játszottak, mint az éllovas Kisvárda (három siker mellett egy zakót könyvelhettek el ez idáig).

A pazar eredmények mellett nincs sok hiányzója a ferencvárosiaknak, biztosan csak Botkára, Sigérre és Somáliára nem számíthat a szakmai stáb. Ugyanakkor az elmúlt héten két, az NB I viszonylatában sztárt is sikerült igazolniuk, Marko Marin és Muhamed Besic is zöld-fehérben folytatja pályafutását.

Mindezek és annak tükrében, hogy áprilisban az FTC, számára tét nélküli meccsen is nyerni tudott a MOL Aréna Sóstóban, nem csoda, hogy a vendégekre egyre kevesebbet fizetni a bukmékerek. Gyakorlatilag az előjelek alapján ez egy tipikusan olyan mérkőzés, ahol csak a fővárosiak számára van veszíteni való, akár tetszik, akár nem, perpillanat a sikerükön kívül minden más kimenetel bizony meglepetés volna.

Így meg is próbáljuk a Fradi sikert, no, de csak -0,25-ös ázsiai hendikeppel, ami jól fizet, plusz csak akkor veszít teljesen, ha a Vidi nyerne. Ezen tipp mellett pedig a 6,5-nél több büntetőlapot is csatába küldjük, hiszen egyrészt feszült meccs várható, másrészt pedig igen színes meccseket játszanak a felek a bajnokságban, pláne, ha egymás ellen küzdenek (áprilisban például nyolc lapot hoztak össze).

{"headTitle":"Fehérvár - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-22 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"6,5 büntetőlap felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612068] 2021-09-22 20:00:00 MOL Vidi FC - Ferencvárosx;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom