Tenisz

Ostravába látogatunk a profitért

 • Cesc18
megosztom

Szerdán a 9. kiemelt Paula Badosa és Anett Kontaveit rangadójából szeretnénk hasznot húzni.

Döntőnek beillő párosítás ez a legjobb 16 között, hiszen két olyan hölgy néz majd farkasszemet, akik idén egyaránt nyertek már WTA-tornát és összességében elég erős szezont futnak. Badosa a kiemelt kettejük közül, de a fogadóirodák mégis inkább Kontaveit felé húznak. 

{"headTitle":"Paula Badosa - Anett Kontaveit","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Badosa","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kontaveit","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ez az oddsszabás már csak azért is furcsa, mert a spanyol gyakorlatilag tökéletes rajtot vett. Négy játékot engedett annak a Varvara Grachevának, akitől óriási meglepetésre a US Open második körében vereséget szenvedett. Ezúttal kényelmesen igazolta a papírformát Badosa, az adogatása pedig különösen jól működött, hiszen nyolcból nyolc szervagémét megoldotta és még bréklabdát sem engedett. 

Kontaveit ennyire briliáns szervastatisztikát nem tud felmutatni a Sorana Cirstea elleni győzelmét követően, miután ellenfelének 12 bréklabdája is volt, ebből pedig négyet ki is használt. Az észt viszont még ennél is jobban fogadott, így szettenként éppen egy brékkel csinált többet, mint Cirstea. 
 

Mire fogadjunk?


Karrierjük során nem találkoztak még, ami nehezíti a dolgunkat. A fedett pálya sem igazán előny egyik vagy másik játékosnak, tehát ilyen meggyőző Badosa-rajt után végképp nem tudjuk, hogy miért Kontaveit a favorit. 2.00 feletti szorzón mi inkább a spanyol felé húzunk. 

Illetve amiben még lehet fantázia, hogy 2.5 brék alatt maradnak a lányok az első szettben. Tény, hogy az észt nem adogatott annyira meggyőzően, de alapvetően a jobb szervások közé tartozik. Ugyan a három brék nem sok, de ha Badosa úgy tolja, mint Gracheva ellen, akkor 2.5 alatt maradhatnak. Azért választottuk az első szettet és nem a 7.5-ös line-t az egész meccsre, mert könnyen lehet, hogy ez elmegy döntő játszmáig, akkor pedig necces lehet az under.

{"headTitle":"Paula Badosa - Anett Kontaveit","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Badosa nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1. szett brékek száma 2.5 alatt","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj teniszre és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom