Kézi BL

Speciális tippünk van a Szeged kötelezőjére

megosztom

Olyan tippünk van a meccsre, amely még egy gigantikus meglepetés esetén is könnyedén zöldülhet.

Hét közben a második fordulóra kerül sor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, kirakatcsapataink közül pedig elsőként a Szeged lép pályára. A Tisza-partiak a horvát Zagreb együttesét látják vendégül, amely gárda ellen toronymagas esélyesnek számítanak a fogadóirodákban, hiszen háromesélyben átlagosan 1.10-1.12 közötti szorzón fogadhatunk rájuk.

Kötelező győzelem előtt a Szeged. - Fotó: pickhandball.hu

A szegediek összességében jól rajtoltak, a magyar bajnokságban négyből négy mérkőzést nyertek meg, hétvégén például a Tatabánya otthonában diadalmaskodtak, méghozzá 11 találattal. A múlt heti BL-meccsükön ugyanakkor döntetlent játszottak Montpellierben, ami lehetett volna győzelem is, igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy a végén mínusz háromról szereztek pontot.

A hazaiaknál gyakorlatilag csak Stepancic nem lesz bevethető, a többiek harcra készek, így pozitív töltettel várhatják a találkozót.

"Senki ne gondolja, hogy könnyű meccs lesz, mert ellenfelünk sok-sok rutinos, nagy csatát megélt játékossal rendelkezik. Kellemetlen stílusa van a Zagrebnak, türelmesnek kell lennünk, okosan kell játszanunk. Azt nem engedhetjük meg még egyszer, mint Franciaországban, hogy szétesünk, mert itt a BL-ben ezért komoly árat fizethetsz. Az első fordulóban olyan eredmények születtek, amire kevesen számítottak. Nagyon kiegyensúlyozott lett a mezőny, itt olyan már nem létezik, hogy kis csapat. Biztos vagyok abban, hogy megint lépésről lépésre kielemezzük ellenfelünket, felkészülünk, és győzelemre törünk. Várom már a meccset, mert egy BL-találkozónak mindig különleges hangulata van. Együtt, a táborunkkal pedig nem is lehet kérdés, hogy győztesen hagyjuk el a pályát" - mondta Bánhidi Bence a pickhandball.hu-nak.

22bet

A zágrábiak a SEHA Ligában egészen a döntőig meneteltek, ahol a Veszprémtől kaptak ki, de csak büntetőkkel. A bajnokságukban - a szokásoknak megfelelően - gáláznak, viszont az idei BL-kiírást egy tízgólos, hazai zakóval nyitották. Egy hete a horvát fővárosban a tavalyi ezüstérmes Aalborg tudott ugyanis nyerni 34-24-re.

Noha, ahogy Bánhidi is kiemelte, egy-két rutinos játékosa van a vendégeknek, az igazsághoz hozzátartozik, hogy vélhetően idén sem zavarnak majd sok vizet a BL-ben (tavaly például az összes meccsüket elbukták a sorozatban). Avagy egyet kell, hogy értsünk a bukmékerekkel, nem kérdés, hogy ki a favorit, így az 5,5-re belőtt hendikep line sem túlzó.

Azonban nem erre, hanem egy speciális piacra fogadnánk, méghozzá arra, hogy a Szegednek megszakítás nélküli teljes percek maximális száma szerzett gól nélkül 5,5 alatt lesz. Borítékolható, hogy a hazaiak irányítják majd a találkozót, továbbá az is biztos, hogy megpróbálnak majd futni, könnyű gólokat szerezni, mindez pedig magában hordozza, hogy sűrűn szereznek találatot. Tippünk tehát gyakorlatilag abban az esetben menne el, ha a hazaiak négy vagy akár öt egymást követő támadásukból sem találnának be, ugyanakkor még gigantikus meglepetés (döntetlen vagy vendégsiker) esetén is zöldülhet.

{"headTitle":"Szeged - Zagreb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-22 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1, Megszakítás nélküli teljes percek max. száma szerzett gól nélkül a meccsen 5.5 Alatt","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom