Sportfogadás

Egy nem várt 14 500 forintos nyeremény története

  • mr.blonde
megosztom

Egy személyes példa arra, miért érdemes fogadóként nyitottak lennünk és nyitva tartani a szemünket.

Kellemes meglepetés fogadott a minap az email fiókomban, bár elsőre nem igazán tudatosult bennem, hogy miről is van szó. A promóciók fül alá beérkező leveleket többnyire ugyanis csak szemrevételezéssel konstatálom, kattintani meglehetősen ritkán szoktam, így nem különösebben váltam izgatottá akkor sem, mikor megláttam, hogy a Betclic a feladó. Pár nappal később egy nyugalmasabb pillanatban azonban visszalapozgattam a mélek között és ekkor már időm is volt rá, hogy kattintás után olvassak is.

Nem mostanában volt, amikor regisztráltam a Betclichez, már nem tudom felidézni, hogy melyik magyar bajnoki vagy kupameccs miatt tettem mindezt, de azt tudom, hogy a 20 000 ingyenes üdvözlő bónuszukat sikerült kihasználnom egy nyertes tippel. Az elmúlt időszakban többnyire parkolópályán volt nálam ez a terem, nagy ritkán lépegettem be pötyögni egy kicsit, többnyire "fun kombikat" játszom ott, beragadt szorzókat keresgélek illetve a különböző akcióikra harapok rá, hátha jeligével. 

Szerda reggel azonban beugrott, hogy pár napja kaptam egy emailt, gondoltam meg is nézem mi az.

Nem jártam rosszul, hogy vettem a fáradtságot, ugyanis kiderült, hogy a Betclic egy maximum 15 ezer forint értékű ingyenes fogadást ajánlott fel a számomra. 

 

Első reakcióm persze az volt, hogy vajon mi mindent kell mindezért tennem, de aztán újabb kellemes meglepetést ért, ugyanis egy olyan befizetési bónuszról volt szó, amelynek feltételei pontosan ugyanolyanok, mint annak a bizonyos 20. 000 forintos Freebetnek. 

Vagyis szinte semmilyenek. 

Be kell fizetni és a befizetés összegével megegyező, de maximum 15 ezer forint értékű ingyenes fogadást aktiválnak azonnal a számlára. Aki picit már jártasabb a sportfogadás világában, az tudja, hogy az ilyen egyszerű bónuszfeltétek ritkák, mint a fehér holló, szóval nem is nagyon gondolkoztam a dolgon, intéztem egy befizetést és aktiváltam a bónuszt. 

A befizetésem összege rögvest megjelent a számlaegyenlegemen, alatt pedig ott 'villogott' a Freebet felhasználása felirat. 

Hát akkor jó, gyorsan nézzünk szét a piacokon, mire is lehetne ellőni ezt a lehetőséget! Hamar megakadt a szemem azon, hogy a Vidi-Fradi rangadón a zöldek sikere 1.97-es szorzón pihent, miközben a délelőtti órákban a legtöbb helyen már az 1.80-as szorzótól is elköszöntünk. Új lap nyitása, bet365, NB I, nézzük mi a helyzet, Ferencváros nyer csak 1.75. 

Hát jó, akkor ez meg is van, veszítenivalóm nincsen, nyomjuk rá a Fradira. Fogadás hozzáadása, Freebet felhasználásának bepipálása, fogadás elkönyvelve. 

Este jött a  Vidi-Fradi meccs, amelyben sok köszönet nem volt, az urak ezúttal nem szakították szét az istrángot, a kapuk mérsékelten forogtak veszélyben és még egy jó kis csetepaté sem akadt.

Szomorkodni azonban nincs miért, a Fradi ha nehezen is, de behúzta a meccset, ezzel pedig nem csak a szurkolóit tette boldoggá. A lefújás után pillanatok alatt a nettó nyereményem - nem, a freebet tétje nem -  hozzácsapódott a számlaegyenlegemhez. Köszöntem szépen. 

Mondhatjátok, hogy ez itt a reklám helye, én viszont azt mondom, ajándék lónak ne nézd a fogát. A Betclic világviszonylatban ugyan nem egy topiroda, de bőven vállalható terem, nem árt ha tartunk ott is egy kis keltetőt és bizony érdemes hozzájuk néha benézni, másért nem, akkor az ehhez hasonló lehetőségekért. 

betclic
megosztom