NB I

Meglepőt húzunk a magyar gólkirályi piacon!

  • varin
megosztom

Egy friss igazolásra tesszük le a voksunkat, akinek győzelme igen jól fizet.

6 forduló (a Ferencvárosnak és a Puskásnak kevesebb) elteltével illik ránézni a gólkirályi piacokra az Unibeten, hiszen rengeteg érdekességet fedezhetünk fel. Ráadásul ne felejtsük el, egyedül ennél a bukmékernél fogadhatunk erre a spéci lehetőségre, így különösen érdemes figyelmet szentelni neki.

Titkos favoritunk van a gólkirályi címre - Fotó: molfehervarfc.hu

6 mérkőzés után 6 góllal Ugrai Roland, a Debrecen támadója vezeti a tabellát, amelyet nyugodtan nevezhetünk meglepetésnek. A Loki játékosát egy igazi paksi kompánia követi, Sajbán Máténak 5, Ádám Martinnak és Hahn Jánosnak 4-4 gólja van, de 4 találattal áll Gheorghe Grozav is. A magyar válogatott gólvágója természetesen már nem védheti meg a címét, ám mi egyébként sem a favoritok közül néztünk ki valakit, hanem a meglepetésemberek közül.

A MOL Fehérvár ugyanis nemrég megszerezte a spanyol élvonalban is bizonyító Kenan Kodrót, aki 9-szeres bosnyák válogatottnak is vallhatja magát. A baszk születésű gólvágó villámgyorsan letette a névjegyét, hiszen az MTK elleni mérkőzésen 30 percet sem kapott, ám ez bőven elég volt ahhoz, hogy egymaga megfordítsa az eredményt.

16446#00

Kodro a Mezőkövesd és a Ferencváros ellen nem léphetett pályára betegsége miatt, ám jó eséllyel a következő találkozón már Szabics Imre szolgálatára lehet.

Érdemes lehet még esetleg elgondolkodni Myrto Uzunin is, a Ferencváros támadóján, akire 10-szeres pénz reményében fogadhatunk. Az albán válogatott játékos ugyan csak 1 gólnál jár, de fantasztikus formában játszik, amelyet a Hatvan együttesének rúgott 6 gólja is alátámaszt.


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!


Ami viszont mindenképpen rossz tippnek tűnik jelenleg, az az Unibet által első helyre tett Ugrai Roland, illetve a Ferencvárostól könnyen lehet, hogy távozó Franck Boli favorizálása.

Mi ennek fényében maradunk Kodrónál, aki első számú tizenegyes-végrehajtója és gólvágója is lehet idén a MOL Fehérvárnak.

 

Az alábbi fogadást az NB I - Végső fogadások - A gólkirályi cím nyertese 2021/22 útvonalon éred el.

 

{"headTitle":"A gólkirályi cím nyertese 2021/22","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kenan Kodro","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom