Serie A

Nagyot fognánk a Lazio mérkőzésén csütörtök este

  • varin
megosztom

Ellentétes formában a Bikák és a Sasok, így fogadási szempontból főhet a fejünk a csütörtöki rangadón.

A keddi Fiorentina-Inter mellett a forduló talán legérdekesebb mérkőzését a Torino és a Lazio vívja egymással csütörtökön este. A Bikák remek, a Sasok kevésbé remek formában várják a 90 percet, így nem csoda, hogy a fővárosiak győzelme bőven 2 felett fizet.

3657043

A Torino ugyanis a tavalyi megmenekülést követően nem akarja a véletlenre bízni, és négy meccs alatt már 6 ponttal hizlalta "egyenlegét". Már az Atalanta és a Fiorentina elleni 1-2 sem nézett ki vészesen rosszul, de a Salernitana kiütése és a Sassuolo elleni idegenbeli parádés futball után - ráadásul igen tartalékosan -, bizakodhatnak a vörösök hívei.

A Laziónál kevésbé üdvözítő a helyzet. Sikerült 9 rúgott góllal kezdeni az évet, de az Empoli és az újraépülő Spezia ellen ez azért nem akkora csoda. Következett viszont egy milánói sima vereség, EL-kudarc a Galatasaray ellen, majd hazai döntetlen a Cagliari ellen, ahol futnia kellett az eredmény után Maurizio Sarri csapatának.

Ciro Immobile az utolsó öt, Torino elleni meccsén összesen öt gólt rúgott. A válogatott támadó gólja ezúttal 1.95-ös szorzóval fogadható a Bet365-ön.

 

Ha ránézünk Ivan Juric csapatának hiányzóira, nem lehetnénk túl optimisták a Torino pontszerzését illetően, hiszen Zaza, Edera, Belotti, Izzo és Praet is maródi, így Karol Linettynek kell támadó középpályást játszania a 3-4-2-1-es felállásban. Viszont azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Toro ugyanennyire tartalékosan játszott fantasztikus támadójátékot és alakította ki helyzetek egész garmadáját a Sassuolo vendégeként.

Az előző szezonban szégyenszemre összehoztak Rómában egy 0-0-t, de mi reménykedünk benne, hogy inkább a torinói játékot látjuk viszont, amikor is 2-1-es hazai vezetés után a Lazio a 95. és a 98. percben tudott fordítani, és nyert 4-3-ra. Ha a Torino átmenti az előző heti formáját erre a mérkőzésre, a Lazio védelme pedig valami hasonlót produkál, mint a Cagliari ellen, ebből nagyon élvezetes adok-kapok lehet ismételten.

{"headTitle":"Torino-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Minkdét csapat szerez gólt: 1. félidő - 2. félidő - Igen / Igen","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Karol Linetty gólt szerez","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3657043] 2021-09-23 18:30:00 Torino - Laziox;
megosztom