Serie A

Vagy mi vagyunk hülyék vagy az oddsok! - reméljük, utóbbi...

  • varin
megosztom

Az olasz gólkirályi piacon bőségesen találhatunk értéket még a legkisebb szorzóban is.

Hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban, ám még a kör lezárása előtt ajánlunk egy olyan hosszútávú fogadást, amellyel egyáltalán nem érdemes tovább várni. Olyan szituáció állt elő ugyanis, amikor a favorit kimenetelre éri meg dobni a pénzt, kinek neve: Ciro Immobile.

{"headTitle":"Ki lesz a Serie A gólkirálya?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ciro Immobile (Lazio)","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lautaro Martínez (Inter)","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Duvan Zapata (Atalanta)","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dusan Vlahovic (Fiorentina)","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Edin Dzeko (Inter)","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az Európa-bajnok támadó pontosan úgy kezdte az évet, ahogy tőle azt elvárják Rómában: négy meccsen öt találattal rúgta be a szezont és vezeti is a góllövőlistát. Ő az a játékos, aki ugyanis képtelen Olaszországon kívül sikereket elérni, a Serie A-t viszont a számok alapján is egyértelműen neki találták ki. A leginkább mellette szóló érv talán az, hogy egyedüliként ő az, aki tényleg kizárólagos gólfelelős, befejező csatár és tizenegyes-értékesítő is, amely a többiekről kevésbé mondható el.


Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


Noha az elmúlt szezonja nem sikerült igazán jól, fontos szempont lehet az is, hogy a riválisok is megfogyatkoztak. A tavaly előtte végző négy játékosból Cristiano Ronaldo Manchesterbe igazolt, Romelu Lukaku a Chelsea-nél folytatta, Luis Muriel hónapokra kidőlt, Dusan Vlahovicstól pedig egyrészt nem várhatunk hasonlóan kiugró szezont, másrészt pedig elképzelhető, hogy a télen távozik is, hiszen Firenzében hajlanának az értékesítésre megfelelő összegért cserébe.

Ciro Immobile statiszitkái az elmúlt években a bajnokságban
Idény Mérkőzés Gól Helyezés a gólkirályi listán
2020/21 35 20 5.
2019/20 37 36 1.
2018/19 36 15 10.
2017/18 33 29 1.

Az oddsok alapján az Inter duója, Lautaro Martínez és Edin Dzeko is kihívó lehet, de itt jön az a faktor, hogy ők éppen egymás elől vehetik el a gólokat. Vlahovicsot már "leírtuk", a Juventus támadóira felesleges gondolni, így szerintünk kizárólag Duvan Zapata lehet versenytárs.

Összességében nézve a 3.75-ös odds irreálisan magas. Immobile egy támadó futballt játszó Lazióban is gólgyáros, ő rúgja a büntetőket és a társak is futószalagon tömik labdákkal.

További aprócska érv, hogy a riválisokkal ellentétben Immobilének még csütörtökön is lesz egy mérkőzése, méghozzá az ellen a Torino ellen, amelyet egymaga megszórhat egy jó napon. Nem érdemes várni tehát a forduló végéig ezzel a longtermmel, bombázzuk meg Cirót!

{"headTitle":"Ki lesz a Serie A gólkirálya?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ciro Immobile","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
16621#00
bet365

 

megosztom