La Liga

Miért ne vegyük ki ezt a tippet az Atlético meccsére?

  • mr.blonde
megosztom

Hiába döcög az Atlético szekere, Diego Simeone csapata szépen gyűjtögeti a pontjait a bajnokságban. Szombat kora délután az Alavés otthonába vizitálnak Suárezék.

Hiába sikerült megcsípni az átigazolási időszak utolsó pillanatában Antoine Griezmannt az Atlético Madridnak, a Matracosok támadójátéka meglehetősen nyögvenyelősen működik, amit tökéletes visszaad, hogy az idei hét tétmérkőzésen összesen 10 rúgott gólig jutottak. A bajnokságban viszont így is vezetik a tabellát, a hat meccsen összeszedett 14 pont pedig közel sem rossz mutató. 

Szombat kora délután ez akár 17 pontra is emelkedhet, hiszen az Alavés 4/0-s mérleggel kezdte meg az új bajnoki idényt, ami azért lehet aggasztó a hazaiak száméra, mert két hozhatónak tűnő otthoni meccsükön is pont nélkül maradtak. 

3629154

Csapathírek 

Kedden az Atlético városi rangadót vívott a Getafe stadionjában, Luis Suráez hajrában rúgott góljainak hála pedig meg is szerezte a 3 pontot. A mérkőzés szállította a várakozásainkat, hiszen igazi lapzuhatag volt a meccsen, ilyen könnyen pedig ritkán zöldül egy 1,72-es szorzónk. 

Ahhoz a mérkőzéshez képest továbbra is lesz három kimaradója az Atmának, Joao Félix eltiltás, Kondogbia és Lemar pedig sérülés miatt nem állhat Simeone rendelkezésére. Az Alavés soraiból is lesz négy hiányzó, de ők is kihagyták a hétközi meccset.

A forma alapján nem kérdés, hogy a vendégeknek áll a zászló, de tegyük hozzá azt is, hogy az utolsó három egymás elleni meccset is a madridiak nyerték, az Alavés utoljára 2003-ban (!) tudta megverni a Matracosok legénységét. 

Forrás: Pinnacle

Mire érdemes fogadni? 

Egészen elképesztőnek tűnik az az adat, hogy az Atlético Madrid hat forduló alatt 27 sárgát és két piros lapot is begyűjtött. Az Alavés sem lustálkodott, hiszen a 4 meccsen 12/1-es lapstatisztikát tudott felmutatni. Ezek alapján adja magát, hogy a lapokra tegyünk, viszont a bukik sem vakok, szóval elég magasra húzták meg a O/U határokat a kártyákra, jelenleg +/-5,5-ön áll a vonal. 

A meccset egyébként a leghíresebb spanyol spori, Antonio Lahoz fújja, akit különösebben nem kell bemutatni a nemzetközi focit követőknek. Szereti tudatni a pályán lévőkkel, hogy ki az úr a háznál, szóval ehhez a párosításhoz remekül passzol az ő személyisége. 

Összességében igazat kell, hogy adjunk a bukmékereknek és bizony 5-6 lap simán benne van ebben a meccsben, viszont egy picit óvatosabb tippet küldünk csatába, amelynek értelmében azt várjuk, hogy mindkét együttes legalább 2-2 lappal gazdagodik a 90 perc során. 

A másik tippünk pedig egy szimpla választás, ilyen formakülönbségek mellett ugyanis nem látjuk az okot, hogy miért is ne próbáljuk meg nyeretni a jobb erőkből álló címvédőt. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Alaves - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat 2+ büntetőlapot kap ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Atlético Madrid -0,75","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
M[3629154] 2021-09-25 14:00:00 Alaves - Atlético Madridx;
megosztom