Premier League

Ázsiai hendikepes tippünk van a Liverpool bajnokijára

 • Tomihmv
megosztom

Klopp együttese az újonc Brentford otthonába vizitál. Csak a különbség a kérdés?

A szombati nap Angliában Brentford-Liverpool meccsel zárul, amely találkozónak egyértelműen a vendégek az esélyesei az oddsmesterek szerint.

3609980

Az újonc Brentford alaposan berúgta a Premier League kapuját, hiszen az első kanyarban lenyomta az Arsenalt, majd a válogatott meccsek okozta szünetig legyőzőre sem talált. Aztán ugyan kikapott a Brightontól, de egy hete, idegenben verte a Wolvest, még hétközben hetest gurított az Oldhamnek az Angol Ligakupában, vagyis jó passzban várja a hétvégét.

Hiányzók terén is jól állnak a hazaiak, csak a régóta sérült Dasilva és Sörensen nem léphet pályára.

Ha a londoniak jó formában vannak, akkor mit mondjunk a liverpooliakra? A vendégek ugyanis idei hét tétmeccsükből hatot (Norwich ellen kétszer, Burnley, Leeds, Milan, Crystal Palace) is behúztak, vagyis csak a Chelsea elleni bajnokijukon nem tudtak nyerni.

Kloppék lassan, de biztosan újra azt a játékukat mutatják, mint amivel két éve utcahosszal megnyerték a Premier League-et. Mindez annak köszönhető, hogy hátra visszatértek a meghatározó emberek, így pedig roppant stabilak. Igaz, a hétvégén Elliott, Thiago és Keita sem lép pályára, míg Firmino, Milner, Alexander-Arnold és Williams játéka kérdéses.

22bet

Noha a liverpooliak kedden Portóba hivatalosak a BL-ben, és ezen meccsen papíron megtehetnék, hogy tartalékoljanak, mégis borítékolható, hogy Klopp a lehetőségeihez mérten a legjobbjaival áll fel, figyelembe véve a Brenftord eddigi eredményeit. Továbbá azt, hogy két riválisuk (a Chelsea és a Manchester City) éppen egymás ellen játszik, avagy szerencsés eredmény esetén meg is léphetnének előlük.

Így pedig véleményünk szerint kijöhet a felek közti reális tudásbeli különbség és a Liverpool könnyedén nyerhet akár több góllal is. Azonban a vendégekre -1-es ázsiai hendikeppel fogadunk, ami csak akkor veszítene, ha a hazaiak meglepetésre pontot vagy pontokat tudnának szerezni a Vörösök ellen.

{"headTitle":"Brentford - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool -1 (ázsiai hendikep)","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3609980] 2021-09-25 18:30:00 Brentford - Liverpoolx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom