Angol foci

Hármas oddsot hozunk a United meccsére

megosztom

Rettentő kellemetlen ellenfél lehet az Aston Villa a Manchester United számára.

Papíron az Aston Villa ellen sima győzelem várhat a Vörös Ördögökre, ugyanakkor az idei Villát nem szabad leírni, remek szezonstarttal bizonyítja rátermettségét. Ha rápillantunk az oddsokra, akkor egyértelműen kivehető ki lesz a favorit szombat kora délután.

3609986

A hazaiak egyelőre tartják a lépést a legjobbakkal. A Chelsea-vel illetve a Pollal egyetemben 13 egységet gyűjtött az első öt fordulóban, így továbbra is rettentően bizakodóak lehetnek a United szimpatizánsai. A hétvégén egy őrült találkozón sikerült a West Ham otthonából elhozni a három pontot. A 89. percben begyötört United-gól majdnem kevés lett, de a hosszabbításban befújt hazai 11-est végül Noble kihagyta, így kisebb rangadót nyertek Ronaldóék. A portugál bombaformában kezdte a szezont, három meccs után négy góllal berúgta az ajtót, ugyanakkor fel kell nőni mellé a többieknek is, ha versenyképesek szeretnének hosszútávon is maradni. 

Hét közben szintén a West Hammel találkoztak, de egy kellemetlen vereség okán elbúcsúztak a Ligakupától, így talán a legkönnyebben bezsebelhető trófeától köszönhettek el Solskjaerék. A szokásos hiányzóival készülhet a menedzser, Marcus Rashford, Amed Diallo biztosan, míg Edinson Cavani vélhetően nem léphet pályára. Az uruguayi felépülése halad, elképzelhető, hogy már a kispadra leülhet, de meglepetés lenne ha akár csereként is pályára lépne.

A vendégek bár csak a tizedikek jelenleg a tabellán, abszolút jó játékot tesz le az asztalra Dean Smith együttese. Erre a legjobb példa talán a Chelsea elleni szintén idegenbeli csörte, ahol bár 3-0-ra kikaptak, a játék képe alapján egy x-re akár jók lehettek volna, de a helyzeteit elszórakozta az együttes. Szerdán a Ligakupában már összejött az
X a tavalyi BL-győztes ellen, pechjükre itt nem volt vége a találkozónak, így büntetőkkel búcsúztak a kisebbik kupától. 

A mesternek sok hiányzót kell kezelnie, hiszen többek között Trezeguet, Keinan Davis, Morgan Sanson, Leon Bailey illetve Axel Tuanzebe is biztos hiányzó. Utóbbi hiányzása a legérdekesebb mivel a nyáron a Unitedtől érkezett kölcsönbe a Villa Parkba, így a szerződése értelmében nem léphet pályára szombaton.

 

Mire érdemes fogadni?

Aligha lesz ez egy egyoldalú találkozó, így akár egy adok-kapokba is torkollhat a délutáni ütközet, mind a gólok mind a helyzetek tekintetében. Emiatt egy speciális, bwin által megemelt oddsot néztünk ki. Mindkét félidőben minimum egy gólra, illetve a 90 perc során legalább 11 szögletre lenne szükségünk, hogy zöldüljön a tippünk. Hármas feletti oddsot kaphatunk erre, amiben mi abszolút látunk rációt, emiatt megkockáztatjuk erre az ütközetre.

{"headTitle":"Manchester United - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 0.5 felett (félidőnként) + több, mint 10.5 szöglet ","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
bwin
[3609986] 2021-09-25 13:30:00 Manchester United - Aston Villax;
megosztom