NB I

A Puskás is megfricskázza a Vidit?

 • Tomihmv
megosztom

Nem sokat kesereghetnek a szerdai, Fradi elleni vereséget követően a fehérváriak, szombaton újabb rangadó vár rájuk.

Három mérkőzést rendeznek szombaton az NB I hetedik fordulójában, a napi zárótalálkozó pedig egy rangadó lesz, hiszen a forduló előtt ötödik Fehérvár a negyedik helyezett, szintén kilencpontos Puskás Akadémiát fogadja. A fogadóirodák szerint masszív hazai a meccs, ám mi nem vennénk erre mérget.

3612101

A fehérváriak gyengén rajtoltak a szezonban (hat bajnokin kilenc pont, korai nemzetközi kupabúcsú, az MK-ban viszont sima továbbjutás), ez nem vitás, igaz, ez nagyban annak köszönhető, hogy tele vannak sérülttel. A hétközi, Ferencváros ellen elveszített csata is veszélyben volt, olyan sokan hiányoznak náluk.

Az biztos, hogy a hétvégén Alef, Funsho, Hangya, Kodro, Kovács, Kovácsik, Muszliu, Petrjak, Pinto, Rockov, Zivzivadze és Zsóri sem lép pályára, vagyis vélhetően Szabics mester a Fradi elleni kezdőjét küldi újfent csatába.

"Szerdán már ismét pályára léphettem, sajnos egy balszerencsés találkozón vereséget szenvedtünk, pedig teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak. Nincs azonban időnk búslakodni, hiszen szombaton már újra mérkőzés vár ránk, a jó erőkből álló Puskás Akadémiát fogadjuk. Nem számítok könnyű találkozóra, azonban mindenképp nyernünk kell annak érdekében, hogy az élmezőnyben tudjunk maradni" - nyilatkozta Stopira a molfehervarfc.hu-nak.

Újabb rangadó vár a Vidire. - Fotó: molfehervarfc.hu

A felcsútiak felemás formában várják a szombati megyei rangadót, hiszen a gyenge szezonkezdést követően a Zalaegerszeget és a Gyirmótot is legyőzték idegenben, ám a válogatott mérkőzések okozta kéthetes szünetet követően meglepetésre 1-0-ra kikaptak hazai pályán a Kisvárdától. A hétvégi összecsapásra ugyanakkor jól hangoltak, egy hete 3-0-ra nyertek az NB II-es Siófok otthonában a Magyar Kupában.

"Felkészültünk a Vidi a ellen, a legfontosabb az lesz, hogy merjünk játszani. Nagyon jó játékerőt képvisel a fehérvári csapat, teljesen mindegy, hogy hány sérültje van, egy erős együttesről beszélünk. Mindenki bizonyítani akar ezen a kiélezett Fejér megyei rangadón, de három pontért utazunk Székesfehérvárra" - mondta Szolnoki a pfla.hu-nak.

A felek legutóbbi meccset a Puskás 1-0-ra nyerte meg hazai pályán, míg azt megelőzően 1-1-re végeztek a MOL Aréna Sóstóban. Ha mindezekhez hozzávesszük a fehérváriak sérült listáját, bizony némileg meglepő, hogy 1.70-szeres odds alatt kínálnak a fogadóirodák a hazai sikerre. Ezzel pedig szerintünk érdemes szembemenni, így mi a vendégekre kínált +0,75-ös ázsiai hendikepet küldjük játékba, ami teljesen csak akkor veszít, ha a hazaiak két vagy több góllal tudnának nyerni.

Ezen kívül pedig, mivel mindkét fél mondhatni győzelmi kényszerben van, plusz egy megyei rangadóról beszélünk, a 5,5-nél több büntetőlap születik tippet is megjátsszuk. Ami egyébként abszolút nem volna ördögtől való, látva a felek idei meccseit, illetve, hogy a gárdák utolsó öt egymás elleni bajnokiján rendre zöldült ez a tipp.

{"headTitle":"Fehérvár - Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Több, mint 5,5 büntetőlap","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612101] 2021-09-25 19:30:00 MOL Vidi FC - Puskás Akadémiax;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom