Premier League

Speckó tippel támadunk a Szentek és a Farkasok csatáján

 • Tomihmv
megosztom

Győzelmi kényszerben lévő együttesek csapnak össze a St. Marry Stadionban vasárnap délután.

Vasárnap két mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, időrendben haladva először a Southampton-Wolverhamtpon összecsapásra kerül sor. A bukmékerek szerint háromesélyes az ütközet, de egy hajszállal a hazaiakat hozták ki esélyesebbnek.

3609987

A Szentek az Everton otthonában egy 3-1-es vereséggel indították szezonjukat, ám azt követően nem találtak legyőzőre. Az Angol Ligakupában már két kört (Newport, Sheffield United) is mentek, míg a PL-ben többek közt pontot szereztek a Newcastle, West Ham, Manchester United, Manchester City ellen. Utóbbitól épp az elmúlt játékhéten, ráadásul idegenben, avagy igencsak pozitív töltettel várhatják a hétvégi kanyart, igaz, tegyük hozzá, hogy még nem nyertek a PL idei kiírásában.

A bravúros remin Stephens kidőlt, míg mellette a Smallbone, Armstrong, Walcott trióra nem számíthat Hasenhüttl mester, viszont Long visszatért.

A vendégek nincsenek jó passzban, hét idei tétmeccsükből ötöt is elveszítettek. A ligakupában a Nottingham elleni kiütéses sikert követően hétközben a Tottenhammel szemben alulmaradtak (büntetőknek köszönhetően), a bajnokságban pedig egy siker (Watford) mellett négy zakójuk (Leicester, Tottenham, Manchester United, Brentford) is van. A vereségeket ráadásul úgy szedték össze, hogy azokon a meccseken gólt sem szereztek.

Ez idáig tehát csak a Watfordnak találtak be kétszer a PL-ben, így öt  kanyart követően hármas holtversenyben a legkevesebb gólt szerezték idén. Mindezen felül Bruno Lage edző Jonny, Neto, Bueno, Mosquera és Ait-Nouri szolgálataira nem számíthat hétvégén.

22bet

Mindkét oldalon kőkemény eredménykényszer van, a Southampton az első, míg a Wolves a második győzelmére hajt vasárnap, avagy egy szoros, küzdelmes meccs várható, amely vélhetően nem a gólokról szól majd.

Ahogy a bukmékerek, úgy mi sem merünk állást foglalni, hiszen biztosra vehető, hogy a felek a magabiztos védekezésre építenek majd és ebből próbálnak építkezni. Ezért, illetve annak köszönhetően, hogy az eddigi meccseik alapján egyik fél sem villogott elől, szerintünk nem volna meglepő, ha a 0 szám előfordulna az eredményben, amelyre 1.90-szeres pénzt fizet ki partnerirodánk (a "dupla 0" egyébiránt 7.90-szeres kasszával kecsegtet).

{"headTitle":"Southampton - Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-26 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A 0 szám szerepel az eredményben - IGEN","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3609987] 2021-09-26 15:00:00 Southampton - Wolverhampton Wanderersx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom