Angol foci

Új éllovasa lehet a PL-nek hétfő este

megosztom

A hatodik forduló zárómeccsén a remek formában levő Brighton a Palace otthonában folytatná a remeklését.

A Brighton villámrajtot vett a PL-ben, az öt meccsen begyűjtött 12 egység bizakodásra adhat okot Graham Poteter együttesének, így a fogadóirodáknál enyhe favoritként várhatják az esti találkozót a Selhurst Parkban. 

3609982

Bár nem kapott nehéz sorsolást eddig a Brighton, a Burnley, Watford, Brentford illetve a Leicester elleni siker mindenképp megsüvegelendő. Ráadásul a Ligakupában is menetel a Poteter-csapat, két kört túlélve vannak a legjobb 16 között.

Ennek ellenére a gólszerzés mellett a helyzetek kialakításával van a legfőbb problémája Welbeckéknek, hiszen az öt meccsen rúgott 7 gól nincs arányosságban a begyűjtött egységekkel. Ráadásul most a túloldalon az a Palace lesz az ellenfél, aki szintén nem az előre játékáról híres, így aligha láthatunk közönségszórakoztató játékot.

A hiányzókat tekintve az egyetlen biztos Adam Webster, aki még a válogatott szünet alatt sérült meg. Visszatérhetett hétközben a Ligakupában Pascal Gross illetve Jurgen Locadia, de a kezdőben aligha kaphatnak helyet ma este. Velük ellentétes utat járt be Alexis Mac Allister illetve Enock Mwepu, akik hétközben szedtek össze egy sérülést és erősen kétséges, hogy játszhatnak-e a Selhurst Parkban.

A hazaiaknál Patrick Vieira nincs könnyű helyzetben, hiszen az egyetlen Tottenham elleni bravúrgyőzelmet leszámítva finoman szólva döcög a Palace gépezete. Egyetlen reményük a hazaiaknak a nehéz sorsolás lehet, mivel utaztak már Liverpoolba illetve a Chelsea otthonába is, ahol két sima zakóba szaladtak bele. A támadójáték szintén problémás Vieiráéknál, ráadásul a mindössze öt rúgott gólból hármat is a Spursnek rámoltak be.

Sérültlistán csak a két szokásos játékos, Eberechi Eze illetve Nathan Ferguson van, de ők már régóta a maródiak táborát erősítik. Jeffrey Schlupp visszatér a meccskeretbe ma estére, de maximum csereként várható a beszállása. 

Mire fogadjunk?

Háromesélyes fogadásban gyakorlatilag tippelhetetlen találkozó. A Brighton kicsit túltejesít a szezon elején, nagy kérdés, hogy meddig tudja fenntartani a remek formáját. Ami közös pont mindkét csapat esetén az a kevés előkészített helyzet, így a kevés gól felé megyünk el. A kevesebb, mint 2.5 gól nem fizet túl sokat, így egy szinttel lejjebb jövünk és 2.25-ös határt célozzuk meg. Ebben az esetben két gól esetén csak a fél tétünk nyerne, míg kevesebb esetén zöldülne teljesen a tippünk. Könnyen lehet, hogy egy dugó eldönti a hétfő esti csörtét.

{"headTitle":"Crystal Palace - Brighton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
[3609982] 2021-09-27 21:00:00 Crystal Palace - Brighton & Hove Albionx;
megosztom