NFL

Erre az alacsony line-ra nem hagyjuk ki az overt

 • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban a Dallas és a Philadelphia rangadójával zárul az NFL alapszakaszának harmadik játékhete.

Főműsoridőben egy csoportrangadó mindig jó szórakozást ígér, ráadásul most két rájátszásra kandidált csapat feszül majd egymásnak. A fogadóirodák 3.5 pontos favoritnak hozták ki a Dallast, ami azt jelenti, hogy semleges pályán gyakorlatilag 50-50 eséllyel pályáznának a csapatok a győzelemre. 

A Cowboys oldalán Dak Prescott vezetésével egy kifejezetten hatékony offense-t találunk, amely földön és levegőben egyaránt komoly fenyegetést jelent, igaz az első számú elkapójuk, Amari Cooper játéka kérdéses, az ő elvesztése pedig érzékenyen érintené a csapatot. Az eddig látottak alapján egyébként inkább a futásokkal hozható zavarba a Philly védelme, így komoly szerep hárulhat Zeke Elliott futóra. 

Ami a labda másik oldalát illeti, a vendégek viszont leginkább a passzokkal operálhatnak, hiszen a Dallas hátsó alakzata elég gyatrán teljesít. Bár Jalen Hurts nem a legnagyobb név a ligában, de az első fordulóban az Atlanta ellen láthattuk, hogy egy gyengébb védelem ellen tud hatékony lenni. 
 

Mire fogadjunk?


Megszokhattátok már, hogy ezeken a kiemelt meccseken rendre játékos-speckó tippekkel operálunk. Ezúttal Quez Watkins a kinézett emberünk. Az egykori alabamai elkapó az előző héten egy 91 yardos játékot hozott össze Hurts-cel, most pedig egy fele akkora is elegendő lenne az üdvösséghez...

Watkins legnagyobb erőssége a sebessége, ez ellen a dallasi secondary ellen pedig bőven benne van a pakliban, hogy meg tud lógni. 

Mindössze 27.5-ös line-t kínálnak rá, így örömmel behúzzuk az overt, hiszen néhány passzal biztosan keresi majd Hurts, főleg a legutóbbi nagy játékuk után. 

{"headTitle":"Dallas - Philadelphia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-28 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Quez Watkins fogadó yardjai 27.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom